Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία ΚΚΕ στον Άη Γόρδη

Κλιμάκιο της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ με επικεφαλής την Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια βουλευτή του ΚΚΕ, επισκέφθηκε την περιοχή του Άι Γόρδη, το Σάββατο 13 Μάϊου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση:

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας συζήτησαν με επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής. Από τη μεριά τους, υπήρχε ανησυχία από την συγκέντρωση της τουριστικής κίνησης στα μεγάλα ξενοδοχεία ενώ και οι πρώτες μέρες της τουριστικής περιόδου είναι πολύ υποτονικές. Τόνισαν ότι η ακρίβεια σε ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και οι μεγάλες αυξήσεις των τιμών των αεροπορικών εισιτηρίων έχουν επηρεάσει τη δυνατότητα πολλών στο να κάνουν διακοπές. 

Επίσης, απασχόλησε το θέμα των υποδομών στην περιοχή αλλά και της συμβολής του Δήμου στην επίλυση προβλημάτων. Επί της ουσίας, κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής είναι αυτοί που αναλαμβάνουν καθαρισμούς, ηλεκτροφωτισμό κλπ με το Δήμο να απουσιάζει παντελώς. Συζητήθηκε το θέμα του δρόμου που συνδέει τον Αι Γόρδη τόσο από τις Σιναράδες όσο και από τον Κάτω Γαρούνα με ιδιαίτερη αναφορά στους μεγάλους βράχους που ακόμη κρέμονται πάνω από το δρόμο μετά τις πλημμύρες του Μπάλλου. 

Τέλος, υπήρχε μεγάλη αγανάκτηση σχετικά με τις υποσχέσεις χρόνων της Δημοτικής Αρχής για την διαμόρφωση ενός υπαίθριου χώρου στάθμευσης, ώστε να λυθεί σε ένα βαθμό το μεγάλο πρόβλημα που έχει η περιοχή με το κυκλοφοριακό. Παρά και τις φετινές διαβεβαιώσεις ότι θα είναι έτοιμο στην έναρξη της τουριστικής περιόδου, ακόμη το νοικιασμένο από το Δήμο οικόπεδο βρίσκεται στην κατάσταση που δείχνει η επισυναπτόμενη φωτογραφία.  

Το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε σε ενίσχυση του κόμματος στις εκλογές τις 21η Μάϊου. Μπροστά στο μεγάλο παζάρι των αστικών κομμάτων, η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μοναδική ψήφος που θα είναι η ίδια και την άλλη μέρα το πρωί και θα αξιοποιηθεί ώστε ο λαός να διεκδικήσει να ζει σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητες της εποχής.    

ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ

14/05/2023

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!