Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πεσμένοι σοβάδες και διαλυμένες τουαλέτες στα ΕΠΑΛ- “Δεν έχω ενημέρωση” λέει ο Ν.Καλόγερος

Βομβαρδισμένο τοπίο συνεχίζει να θυμίζει το κτίριο του ΕΠΑΛ Κέρκυρας κάτι άλλωστε που μαρτυρούν και οι αποκλειστικές εικόνες τις οποίες εξασφάλισε η Κ.Σ μέσα από το σχολείο!

 Πεσμένοι σοβάδες, σκοινιά και αυτοσχέδιες πινακίδες οι οποίες αναγράφουν ΠΡΟΣΟΧΗ, συνθέτουν το σκηνικό στους διαδρόμους του σχολείου , θυμίζοντας εργοτάξιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες 4/3/2020, υπεύθυνος καθηγητής  του σχολείου, έδιωξε τους μαθητές από τις αίθουσες διδασκαλίας, καθώς η επικινδυνότητα είναι μεγάλη τόσο για τους μαθητές όσο και για τους εκπαιδευτικούς.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ωστόσο, η τραγική κατάσταση δεν σταματά εδώ! Λίγα βήματα πιο κάτω , φτάνοντας στο σημείο όπου βρίσκονται οι τουαλέτες του σχολείου, η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει είναι και αυτή θλιβερή.

Τέσσερις ημέρες χωρίς νερό είναι οι τουαλέτες,  τη στιγμή, που γίνονται αλλεπάλληλες συνεδριάσεις για την διαφύλαξη της υγιεινής στα σχολεία και οι μαθητές του συγκεκριμένου σχολείου, δεν έχουν ούτε νερό στις βρύσες.

Δεν αναφερόμαστε , φυσικά στην έλλειψη σαπουνιού ή αντισηπτικού , για να πλένουν τα χέρια τους…

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα 5/3/2020 ,  στο σχολείο περίμεναν την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να κάνει έλεγχο.

Ν.Καλόγερος: “Δεν έχω καμία ενημέρωση από το σχολείο”

Η Κ.Σ από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσε την υπάρχουσα κατάσταση , επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών , Νίκο Καλόγερο ο οποίος υποστήριξε πως δεν έχει καμία ενημέρωση από το σχολείο μέχρι αυτή την ώρα.

Μία ημέρα μετά, μόνο τα μπάζα έχουν καθαριστεί  και έχουν αφήσει το σχοινί με την προειδοποίηση ΠΡΟΣΟΧΗ!

 

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ : ΚΕΡΚΥΡΑ ΣΗΜΕΡΑ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΑΤΣΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!