Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Πληρότητα στα ύψη για Γιάννινα και ορεινούς προορισμούς!

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί παραδοσιακά την πρώτη μεγάλη έξοδο από τα αστικά κέντρα με αγαπημένους προορισμούς τις ορεινές περιοχές.

Η συνήθεια αυτή ανατράπηκε λόγω της πανδημίας και των περιοριστικών μέτρων που ίσχυσαν πέρυσι, φέτος όμως φαίνεται πως θα αποτελέσει και πάλι την μαζική έξοδο ειδικά από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.

Ο χειμερινός τουρισμός, μεγάλο θύμα της πανδημίας, ετοιμάζεται να πάρει μια βαθιά ανάσα, αν δεν υπάρξουν ανατροπές το επόμενο διάστημα.

Η επιθυμία των Ελλήνων να ταξιδέψουν είναι μεγάλη, τάση που έγινε σαφής κι εφέτος το καλοκαίρι όταν από τον Ιούνιο οι νησιωτικοί προορισμοί πλημμύρισαν από τουρίστες που μιλούσαν ελληνικά.

Ήδη το κύμα των κρατήσεων στο Νομό Ιωαννίνων είναι εξαιρετικά υψηλό και σύμφωνα με στοιχεία που διαθέτουν οι ξενοδόχοι η πληρότητα μπορεί να φτάσει στο απόλυτο.

Ζαγόρι, Μέτσοβο, Τζουμέρκα αλλά και η πόλη των Ιωαννίνων καταγράφουν ήδη πληρότητες που ξεπερνούν το 80% και η ζήτηση συνεχίζει να είναι μεγάλη.

Επίσης, έχουν ξεκινήσει οι κρατήσεις για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Στην αύξηση της κίνησης έχει συμβάλλει η καλύτερη προσβασιμότητα μέσω των οδικών αξόνων που συνδέουν τους προορισμούς με άλλα αστικά κέντρα, αλλά και το αναβαθμισμένο προϊόν που προσφέρουν οι τουριστικοί επαγγελματίες, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

 

*epiruspost.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!