Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πλούσια δράση Ιούνιο & Ιούλιο για σχολή ΠΑΟ στην Κέρκυρα

Οι προπονητές για τη νέα σεζόν και οι καλοκαιρινές αγωνιστικές δράσεις ανακοινώθηκαν  από τον υπεύθυνο της 5ης περιφέρειας του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Βαγγέλη Καρπατσέλη. 

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Αθλητικό Κέντρο Καρπατσέλης, στις Αλυκές Ποταμού, το οποίο ως γνωστό είναι και η έδρα της 5ης Περιφέρειας.

Σε αυτήν εκτός των προπονητών, των μικρών αθλητών και των γονιών τους, παραβρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας Γιάννης Βλαχόπουλος. Μάλιστα πέραν των “Παναθηναϊκών” ειδήσεων ανακοινώθηκε ότι  η ομάδα του Βαγγέλη Καρπατσέλη  Κ21 AO Φοίνικες από την σεζόν 2022-23 θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στο ανδρικό  πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΚ.

Στο Καρπενήσι Κ14 & Κ16

Οι  ομάδες Κ14 & Κ16 της 5ης Περιφέρειας, θα πάρουν μέρος στο τελικό στάδιο αξιολόγησης των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 17-18-19 Ιουνίου 2022 στο Καρπενήσι. Στο μεταξύ την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022 θα βρίσκεται στην Κέρκυρα ο Υπεύθυνος του “τριφυλλοφόρου” Δικτύου, Κώστας Αλάσας, ο οποίος αφ΄ενός θα παρακολουθήσει το τοπικό τεστ αξιολόγησης, αφ΄ετέρου θα ανακοινώσει και τον προγραμματισμό για τη νέα σεζόν.

Τον Ιούλιο δύο καμπ στο Αθλητικό Κέντρο Καρπατσέλη

Όπως ανακοινώθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Καρπατσέλη το διάστημα 8-10 Ιουλίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το Καλοκαιρινό Καμπ του “πράσινου” δικτύου ποδοσφαιρικών σχολών Δ. Ελλάδος. Ενώ αμέσως μετά 11-13 Ιουλίου 2022 θα ακολουθήσει το τουρνουά της Vitesse Football Festival PSS σε συνεργασία με τα τμήματα υποδομών της Ολλανδικής Βίτεσε.

Ποιοι είναι οι προπονητές της σχολής Κέρκυρας

Ο υπεύθυνος της 5ης Περιφέρειας του Δικτύου Σχολών Ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού, Βαγγέλης Καρπατσέλης ανακοίνωσε τους συνεργάτες του προπονητές, οι οποίοι είναι: Καλούδης Γιάννης, Κονισπολιάτης Μιχάλης, Αγάθος Ανδρέας, Μπαλανίκας Θεόδωρος & Μακρής Ναπολέων. Προπονητής Φυσικής Κατάστασης θα είναι ο Ρουβάς Φοίβος, ενώ Προπονητές Τερματοφυλάκων οι Τριαντάφυλλος Θωμάς και Δουκάκης Ανδρέας.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!