Quantcast
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εορτολόγιο: Σήμερα 25 Ιουνίου γιορτάζει…

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 25 Ιουνίου; Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!
Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 25 Ιουνίου γιορτάζουν οι: Λίβιος (Λίβας), Λιβύη, Έρως (Έρωτας), Φεβρωνία (Φευρωνία). Χρόνια τους πολλά!

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Αγία Φεβρωνία, Όσιος Διονύσιος κτήτορας της Μονής Τιμίου Προδρόμου Αγίου Όρους, Άγιος Προκόπιος που μαρτύρησε στη Σμύρνη, Άγιος Γεώργιος ο εν Κρήνη, Άγιοι Ορέντιος, Φαρνάκιος, Έρωτας, Φίρμος, Φιρμίνος, Κυριάκος, και Λογγίνος, Ανάμνηση της σωτηρίας της Κωνσταντινούπολης με τις πρεσβείες της Υπεραγίας Θεοτόκου, Αγίες Λεωνίδα, Λιβύη και Ευτροπία οι Οσιομάρτυρες, Όσιος Σίμων, Όσιος Δομέτιος, Άγιος Θεοδόσιος ο μάρτυρας, Άγιος Μεθόδιος ο εν Νυβρίτω, Άγιοι Πέτρος και Φεβρωνία οι θαυματουργοί, Όσιος Μαρτύριος ο επίσκοπος

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!