Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πολλά μπορούν να συμβούν! Το νέο καλοκαιρινό τραγούδι του Σπύρου Καίσαρη

O ανερχόμενος τραγουδιστής της Akti Music (και σταρ του Tik Tok) παρουσιάζει το δεύτερο single του, Πολλά Μπορούν Να Συμβούν, μέσα από ένα άκρως καλοκαιρινό και… πολλά υποσχόμενο video clip, σε σκηνοθεσία Άλεξ Κωνσταντινίδη!

Ο Σπύρος Καίσαρης μας συστήθηκε τον Φεβρουάριο του 2022, μέσα από το Χίλια Δάκρυα, μία ερωτική μπαλάντα γεμάτη πάθος και συναίσθημα, που αγκάλιασαν περισσότεροι από 120 ραδιοφωνικοί σταθμοί πανελλαδικά, χαρίζοντάς μια θέση ανάμεσα στις πρώτες 50 του airplayΑφού με τη φωνή του και τη θετική του ενέργεια γοήτευσε και τον κόσμο του Tik Tok (αυτή τη στιγμή μετρά πάνω από 40 χιλιάδες followers και πάνω από 600 χιλιάδες likes), ο 23χρονος τραγουδιστής & μουσικός επιστρέφει με το δεύτερο τραγούδι του, ένα εθιστικό, ανεβαστικό pop κομμάτι αυτή τη φορά, με τίτλο Πολλά Μπορούν Να Συμβούν.

Φέτος, επιτέλους, ήρθε η ώρα να απολαύσουμε το καλοκαίρι ξανά, να αλλάξουμε κεφάλαιο, να αφήσουμε πίσω «όλα αυτά που μας κρατούν» και να χαρούμε τον έρωτα και τη ζωή! Φέτος το καλοκαίρι Πολλά Μπορούν Να Συμβούν, κι αυτό ακριβώς μεταδίδει και το feelgood video clip που σκηνοθέτησε για το τραγούδι ο Άλεξ Κωνσταντινίδης στην ηλιόλουστη παραλία των Λεγραινών.

To Πολλά Μπορούν Να Συμβούν (στίχοι-μουσική: Σπύρος Καίσαρης, παραγωγή: Γιώργος Κυβέλλος, Chris Soumka) κυκλοφορεί σήμερα 24 Ιουνίου 2022 από την Akti Music.

Στις 15:00 κυκλοφορεί!

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!