Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πολλά μπράβο για τη διοργάνωση του ITF JUNIORS CORFU CUP

Την Κυριακή 3 Ιουλίου 2022 έπεσε η αυλαία του διεθνούς  τουρνουά τένις ITF JUNIORS CORFU CUP με την επωνυμία “Theodoros Kalantzis cup 2022”, που διοργάνωσε με επιτυχία,  για 25η φορά ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας.

Μάλιστα ο Όμιλός μας δέχτηκε συγχαρητήρια τόσο από τον πρώην πρόεδρο της ΕΦΟΑ, όσο και από τους συμμετέχοντες. Στο τουρνουά, το οποίο είναι αξιολογημένο G4 και περιλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τένις (ITF) συμμετείχαν 101 αθλητές-τριες από 19 χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Βουλγαρία, Γαλλία, Σλοβακία, Μ. Βρετανία, Νορβηγία, Τουρκία, Ουγγαρία, Κύπρο, Η.Π.Α., Ρουμανία, Ισραήλ, Αυστρία, Κόσσοβο, Τσεχία, Σιγκαπούρη, Αλβανία και Φιλανδία. Υπενθυμίζουμε ότι οι αθλητές, που παίρνουν μέρος  στο τουρνουά   είναι νέοι και νέες από 12 έως & 18 ετών, σε υψηλές θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της κατηγορίας τους.  

Στο τουρνουά, που διεξήχθη από 28/6 έως 3/7/22 στις εγκαταστάσεις του Ο. Α. Κ. από την Κέρκυρα συμμετείχαν  δύο αθλητές και δύο αθλήτριες του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας. Ο γιος του αείμνηστου πρώην προέδρου του Ο.Α. Κ. Θεόδωρου (Τζίτζης) Καλαντζή (στη μνήμη του οποίου το τουρνουά έχει πάρει την επωνυμία του) Ευθύμιος, τον αγώνα του οποίου παρακολούθησε και η μητέρα του, ο Νικόλαος Λιτσαρδόπουλος και δύο αθλήτριες, οι οποίες αγωνίστηκαν στο κυρίως ταμπλό,  η Αλεξάνδρα Μάγερ, που έφτασε μέχρι τον δεύτερο γύρο  και η Αλίσα-Μαρία Κάρρα, που αποκλείστηκε στον πρώτο.

Οι δύο πρώτοι αποκλείστηκαν στους προκριματικούς. Το τουρνουά διεξήχθη παρουσία του επί σειρά ετών προέδρου της ΕΦΟΑ, Σπύρου Ζανιά, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και μέλος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, του προέδρου της Δ΄Ένωσης Σωματείων Ανντισφαίρισης (ΒΔ Ελλάδας) Δημήτρη Κοτσαρίνη, του Ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Αλεξίου κ.α. Με τον διοργανωτή Όμιλο να μνημονεύει τους αείμνηστους Θεόδωρο Καλαντζή & Στράτο Ταγκατίδη, χαρακτηρίζοντας την “απουσία” τους ιδιαίτερα αισθητή.

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ

ΜΟΝΑ

Αγόρια

Fabio De Michele (Ιταλία)

Κορίτσια

Rositsa Dencheva (Βουλγαρία)

 

 

ΔΙΠΛΑ

Αγόρια

Χρήστος Γκλαβάς (Ελλάδα)-Σταύρος Μαστρογαμβράκης (Ελλάδα)

 

Κορίτσια

 Άρτεμις Ασλανισβίλι (Ελλάδα)-Αλεξάνδρα Μάγια (Ελλάδα)

Τις απονομές έκαναν οι Σπύρος  Ζαννιάς, Αδαμοπούλου Ροζαλία συζ. του αείμνηστου Θεόδωρου Καλαντζή, & ο πρόεδρος του Ο.Α.Κ. Πέτρος Ραράκος. Ακολούθησε ομιλία απο τον κ. Ζαννιά που ευχαρίστησε τον Ο.Α. Κέρκυρας  για την άψογη διοργάνωση. Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Κέρκυρας, Πέτρος Ραράκος ευχαρίστησε τον πρώην πρόεδρο της ΕΦΟΑ για την παρουσία του, όλους όσους βοήθησαν για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά καθώς και τους αθλητές-τριες, που πήραν μέρος στους αγώνες.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ο.Α.Κ

Στην ανακοίνωσή του, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας ευχαριστεί θερμά τους:

 

ITF OFFICIALS

ΣΑΡΑΤΖIΔΗ ΔΗΜΗΤΡΗ – ITF SUPERVISOR

ΜΑΥΡΙΔΗ ΙΩΑΝΝΗ – ITF SUPERVISOR

ΑΡΩΝΗ ΑΧΙΛΛΕΑ – ITF ASSISTANT REFEREE

ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ ΑΛΚΗ- ITF ASSISTANT REFEREE

 

ΓΙΑΤΡΟΥΣ

ΓΕΝΑΡΓΥΡΟ ΙΩΑΝΝΗ

SHOW KUTAMA

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ

ΓΑΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΟ

TOURNAMENT STAFF:

ΣΛΟΥΜ ΡΑΦΑΗΛ – TOURNAMENT DESK

ΚΑΛΑΝΤΖΗ ΕΥΘΥΜΙΟ – TOURNAMENT DESK

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ – TOURNAMENT DESK

ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΜΑΡΑ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

ΜΠΟΛΑΝΟ ΡΟΜΠΕΡΤΟ – tournament staff

ΜΠΟΛΑΝΟ ΕΛΛΗ – tournament staff

ΒΟΥΤΣΕΛΑ ΜΙΧΑΕΛΑ – tournament staff / γραμματεια

ΜΑΓΕΡ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ- tournament staff

ΛΙΤΣΑΡΔΟΠΟΥΛΟ ΝΙΚΟΛΑ – tournament staff

ΤΣΑΡΟΥΓΚΙΑΝ ΦΙΛΙΠΠΟ

ΤΣΑΡΟΥΓΚΙΑΝ ΑΙΜΙΛΙΟ

ΜΠΟΛΑΝΟ ΚΙΜΩΝΑ

ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΑΣΟ

ΖΕΡΒΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ

ΦΩΤΟ: ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΡΙΚΗΣ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!