Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ποντάρισμα στα φαβορί από το κουπόνι της Δευτέρας

Τρία παιχνίδια έχoυμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι μικρό και το ενδιαφέρον να βρίσκεται σε Σουηδία, Αγγλία και Νορβηγία με αγορές διαθέσιμες μέσα από το pamestoixima app .

 

 

ΜΟΡΚΑΜ – ΝΙΟΥΠΟΡΤ (17.00) 

 

Αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της η Μόρκαμ η οποία μετράει τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Πριν από λίγες μέρες παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην Τρανμίρ με σκορ 1-1, και εκμεταλλευόμενη την εκτός έδρας νίκη στο πρώτο παιχνίδι πήρε το εισιτήριο για τον τελικό των play-off της 2η κατηγορίας. Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισε στην 4η θέση 78 βαθμούς σε 46 παιχνίδια έχοντας συνολικά 23 νίκες 9 ισοπαλίες και 14 ήττες. Αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία 4/5 παιχνίδια της έχει επιβεβαιωθεί το 2-3 γκολ.  

 

Στον αντίποδα η Νιούπορτ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην παράταση κόντρα στην αρκετά μαχητική Φόρεστ Γκριν καθώς η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε 4-2 υπέρ της Φόρεστ, με την Νιούπορτ να έχει κερδίσει με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι εντός έδρας. Οι φιλοξενούμενοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος τερμάτισαν στην 5η θέση με 73 βαθμούς 46 παιχνίδια ενώ αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε τρεις νίκες μία ισοπαλία και μία ήττα. 

 

Η διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι μεγάλη και η επιλογή σημείο στην αναμέτρηση φαντάζει ριψοκίνδυνη. Αμφότερες παίζουν ανοιχτά και σκοράρουν με περίσσια ευκολία και το σενάριο να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες. Κρατάμε το Goal-Goal σε απόδοση 1.90 . 

 

ΒΑΣΤΕΡΑΣ – ΜΠΡΑΓΚΕ (19:30) 

 

Αρκετά ανεβασμένοι αγωνιστικά τη φετινή σεζόν οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν ως μεγάλο στόχο την άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκονται στην 7η θέση με 12 βαθμούς παραμένοντας αήττητοι στα τελευταία 4 παιχνίδια τους έχοντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Την περασμένη αγωνιστική παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Βαρμάνο έχοντας μάλιστα και τις περισσότερες ευκαιρίες για να φύγουν νικητές. 

 

Από την άλλη η Μπράγκε πραγματοποίησε την πρώτη της νίκη στη φετινή σεζόν επικρατώντας εκτός έδρας της Έστερ με 2-1.  Βαθμολογικά αν και είναι ακόμα νωρίς βρίσκεται στην τελευταία θέση του πρωταθλήματος με 5 βαθμούς, έχοντας σε 7 αγώνες 4 ήττες, δύο ισοπαλίες και μία νίκη.  

 

Φαβορί στην αναμέτρηση η Βαστέρας η οποία εντός έδρας δύσκολα χάνει βαθμούς. Από την άλλη η Μπρέγκε είναι φανερό πως είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας και με βάση την μέχρι τώρα πορεία της δύσκολα θα πάρει κάτι από την αναμέτρηση. Ποντάρισμα στον άσο (1) σε απόδοση 2.00 . 

 

ΚFUM – ΟΥΛΕΝΣΑΚΕΡ (20.00) 

  

Χωρίς νίκη μετά τις τρεις πρώτες αγωνιστικές η KFUM η οποία μετράει δύο ήττες και μία ισοπαλία, αυτήν κόντρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Γιέρβ. Βαθμολογικά όπως είναι λογικό βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος με ένα βαθμό έως τώρα και συντελεστή 1-4. Στο τελευταίο παιχνίδι της στην έδρα της  Αάλεσούντ κατάφερε να φανεί ανταγωνιστική για περίπου 60 λεπτά όμως η κακή αμυντική λειτουργία την πρόδωσε και ακόμη μία φορά γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. 

 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Ουλενσάκερ βρίσκεται και αυτή στην ίδια περίπου κατάσταση παραμένοντας χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές, προερχόμενη μάλιστα και από δύο σερί ήττες κόντρα σε Ασάνε και Σάντνες. Στο παιχνίδι κόντρα στην “τελευταία” αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 65ο λεπτό κατάφερε μέσα σε ένα εικοσάλεπτο να ισοφαρίσει, όμως μία αδράνεια στην άμυνα της στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους την εκτελέσουν την “εσχάτη των ποινών” και να πάρουν στο τέλος τη νίκη.  

 

Σε κακή κατάσταση και οι δύο ομάδες οι οποίες έχουν ισχνή επιθετική συγκομιδή έως τώρα. Η KFUM εντός έδρας εμφανίζεται αρκετά ανταγωνιστική έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι δυσκολεύονται αρκετά μακριά από το γήπεδό τους και αυτό τους καθιστά αυτομάτως από τη αουτσάιντερ στην αναμέτρηση. Θα ρισκάρω στον άσο (1) της KFUM καθώς το βρίσκουμε σε απόδοση  2.00 

 

 

 

  

  

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!