Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΙΑ: “Κατακτήσαμε μια σημαντική θέση όχι ως απλή εκλογική καταγραφή”

Η δημοτική παράταξη ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΟΡΙΑ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
“Ευχαριστούμε θερμά τους συντοπίτες μας, οι οποίοι μας εμπιστεύτηκαν και μας στήριξαν σε αυτήν την πορεία, η οποία ξεκίνησε κυριολεκτικά με «τραβέρσο ανάποδο» και έτσι θα συνεχίσει.

, αλλά ως καταγραφή και παρουσία στην τοπική κοινωνία. Είμαστε εδώ και θεωρούμε όσους μας στήριξαν με την ψήφο τους συνοδοιπόρους στην πορεία μας ΚΟΝΤΡΑ στο μαύρο μέτωπο που διαμορφώνεται στην Ευρώπη, την χώρα μας και τον τόπο μας.

Πορευτήκαμε σ έναν αγώνα χωρίς την στήριξη οποιασδήποτε μορφής «ναών» με μοναδικό μας στήριγμα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της δουλειάς, οι οποίοι βρέθηκαν δίπλα μας.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ δυναμικά την προσπάθεια που ξεκίνησε ενάντια στις παλιές και τις νέες δυσκολίες που θα έχουμε ν αντιμετωπίσουμε. Τραβέρσο ανάποδο, πορεία προς το βοριά λοιπόν!”

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!