Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Που πήγαν χόρτα και κλαδιά από την Εθν. Παλαιοκαστρίτσας; Μα φυσικά δίπλα στη θάλασσα!

ΚΕΡΚΥΡΑ- Και αφού χρειάστηκε να χυθεί μελάνι για να κόψουν επιτέλους τα χόρτα και να κλαδέψουν τους λέανδρους από την Εθν. Παλαιοκαστρίτσας, αφού χρειάστηκαν να γίνου πολλά τηλεοπτικά ρεπορτάζ με επισημάνσεις πλάνα και φωτογραφίες δείχνοντας τον κακό μας τον καιρό, και αφού έγιναν αυτά και κόβονται τα χόρτα, καθαρίζονται οι δρόμοι και επιτέλους υπάρχει μια σχετική ορατότητα στην Εθνική Οδό, τώρα μάλλον θα πρέπει να γίνουν ρεπορτάζ για το τι τα κάνουμε αυτά που κόβουμε και καθαρίζουμε.

Τι ακριβώς πρέπει να γίνει; Και η υποχρέωση του εργολάβου εξαντλείται στην κοπή και τον καθαρισμό και μόνο ή στο μάζεμα όλων αυτών όπως ακριβώς προβλέπεται; Δηλαδή εν προκειμένω, όλα όσα έκοψαν και κλάδεψαν ευπρεπίζοντας την εθνική, τα έριξαν δίπλα στο κύμα (δικαιοδοσία δήμου) από τη Σωτηριώτισσα έως την Αγία Αικατερίνη, όπως κατήγγειλε αναγνώστης του kerkyrasimera.gr.

Δηλαδή για μια δουλειά που πρέπει να την τελειώσει μια υπηρεσία σωστά, να πρέπει να ανακατευτεί και δεύτερη για να μαζέψει τα της πρώτης στην καλύτερη περίπτωση, στη χειρότερη να μπουν εθελοντές και να κάνουν ξανά το ίδιο κομμάτι καλύπτοντας τις ήδη πληρωμένες εργασίες οι οποίες δεν τέλειωσαν σωστά ποτέ και μετά να μαζευτούμε όλοι μαζί για μια σέλφι ή μια οικογενειακή φωτογραφία και ο ένας να δίνει συγχαρητήρια στο άλλον.

Πάντως αν συμβεί αυτό, φροντίστε να με ενημερώσετε εγκαίρως να μην χάσω τη σέλφι στην περίπτωση που είμαι σε άλλο ρεπορτάζ.

Φιλικά,

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!