Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

Πρεμιέρα για Volotea προς Κέρκυρα την Κυριακή 16/5

Πρεμιέρα αύριο Κυριακή 17/5  για την αεροπορική εταιρεία Volotea, που με πτήση από Νάντη στις 22:50 ανοίγει τη δική της σαιζόν για την Κέρκυρα.

Φέτος το καλοκαίρι η εταιρεία έχει 6 γαλλικούς προορισμούς προς το νησί μας – Νάντη, Λυών, Μασσαλία, Μπορντό, Στρασβούργο και Τουλούζη, ενώ 4 έχει από Ιταλία – Βενετία, Τζένοβα, Μπάρι και Παλέρμο. Εκτός απο τη Νάντη, οι προορισμοί Λυών, Στρασβούργο , Τουλούζη και Παλέρμο ξεκινούν αρχές Ιουνίου, ενώ οι υπόλοιποι αρχές Ιουλίου, όπου αυξάνονται και οι εβδομαδιαίες πτήσεις από Νάντη και Τουλούζη σε 2.
Αύριο  επίσης στο “Ιωάννης Καποδίστριας” αναμένονται 2 ακόμα αφίξεις, στις 10:20 η TUI απο Βρυξέλλες και στις 12:50, Transavia από Παρίσι.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!