Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρεμιέρα στις προπονήσεις για τις Γυναίκες του Φαίακα

Τη Δευτέρα ξεκίνησε η προετοιμασία της Γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Φαίακα ενόψει της επικείμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ως γνωστό η κερκυραϊκή ομάδα μετέχει στο πρωτάθλημα Γυναικών Α2 χάντμπολ και φέτος με νέα προπονητή την Γεωργία Μπίμπα φιλοδοξεί να έχει καλύτερη παρουσία στο πρωτάθλημα από πέρυσι. Όπως εξάλλου αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του κερκυραϊκού συλλόγου: «Με χαμόγελα και μεγάλη αισιοδοξία ξεκίνησε η προετοιμασία του γυναικείου τμήματος για την καινούργια χρονιά.Η ομάδα έχοντας στην πλάτη της την περσινή τρίτη θέση έχει βάλει ψηλά τον πήχη για την φετινή χρονιά ,και ευελπιστεί για το καλύτερο».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!