Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Προγραμματική κεντρικού Δήμου και Ι. Πανεπιστημίου για την ψηφιακή διαχείριση επισκεπτών της πόλης της Κέρκυρας

Την προγραμματική σύμβαση μεταξύ του κεντρικού Δήμου και του Ιονίου Πανεπιστημίου για τη δημιουργία ψηφιακής εφαρμογής υποστήριξης της διαχείρισης των ροών επισκεπτών στην πόλη της Κέρκυρας υπέγραψε η Δήμαρχος Μερόπη Υδραίου με τον Πρύτανη του Ιονίου Πανεπιστημίου Ανδρέα Φλώρο. Η σύναψη της συγκεκριμένης Προγραμματικής εγκρίθηκε τον περασμένο Μάιο και μετά την ολοκλήρωση των ενδιάμεσων εγκρίσεων αρμόδιων οργάνων υπεγράφη και μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κέρκυρα: Υπογράφηκε η σύμβαση ανακατασκευής του βιολογικού των Κυνοπιαστών (video)

Το έργο με τίτλο «έξυπνο σύστημα μέτρησης ροών επισκεπτών για την πόλη της Κέρκυρας», εντάσσεται στην Στρατηγική Ολοκληρωμένη Χωρική Επένδυση στη δράση που αφορά την ανάλυση και αξιολόγηση προτιμήσεων και βιωματικών εμπειριών επισκεπτών-υποστήριξη της διαχείρισης της επισκεψιμότητας στην πόλη της Κέρκυρας και έχει προϋπολογισμό 350.000 ευρώ.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο αναλαμβάνει την ανάπτυξη και λειτουργία ψηφιακής εφαρμογής για την διαχείριση της επισκεψιμότητας καθώς και συναφείς υποστηρικτικές δράσεις.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!