Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Τσάμπιονς Λιγκ & Κόπα Λιμπερταδόρες!

Ανοίγει η αυλαία του πρώτου προκριματικού γύρου σε Τσάμπιονς και Κόνφερενς Λιγκ, Λουντογκόρετς, Λεχ Πόζναν, Κλουζ, είναι τα πιο «ηχηρά» ονόματα ομάδων που αγωνίζονται απόψε. Μεγάλα ματς γίνονται στο Λιμπερταδόρες, στη ρεβάνς για ένα εισιτήριο στα προημιτελικά. Ξεχωρίζει αυτό στο Μπουένος Άιρες, ανάμεσα σε Μπόκα Τζούνιορς και Κορίνθιανς.

 

Όλες οι πληροφορίες για κάθε μία από τις νόμιμες στοιχηματικες εταιριες

 

  1. Λεχ Πόζναν – Καραμπάγκ (21:00)

 

Με νέο τεχνικό θα παραταχθεί η κάτοχος του τίτλου στην Πολωνία, Λεχ Πόζναν, τον Ολλανδό Φαν ντεν Μπρομ, που διαθέτει επιθετική φιλοσοφία. Με εξαίρεση την αποχώρηση του καλού επιθετικού Καμίνσκι (10 εκ. ευρώ σε Βόλφσμπουργκ) διατήρησε το βασικό «κορμό» παικτών. Η Καραμπάγκ κάνει βήματα προόδου με τον… ισόβιο προπονητή Κουρμπάνοβ (από το 2008 στον πάγκο της!), ταξίδεψε πλήρης στην Πολωνία με στόχο να δυσκολέψει τη Λεχ και να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς. Χωρίς ρυθμό οι δύο ομάδες, θα δώσουμε προβάδισμα στο 1.75 του Under 2,5.

 

  1. Μπόκα Τζούνιορς – Κορίνθιανς (6/7, 03:30)

 

Ανοικτοί οι λογαριασμοί τους μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Σάο Πάολο. Πολύ μεγάλη η σημασία που δίνουν και οι δύο ομάδες στο ματς, αφού παρατάχθηκαν με τα «δεύτερα» στο πρωτάθλημα, η Μπόκα ηττήθηκε με 3-0 από την Μπάνφιλντ και η Κορίνθιανς με 4-0 από τη Φλουμινένσε. Θα επαναφέρουν αμφότερες τους βασικούς, ενώ σκοράρουν με το «σταγονόμετρο» στις τελευταίες αναμετρήσεις τους. Έχει ισοπαλία το παιχνίδι, πιθανότατα η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι, στο 3.30 προσφέρεται η επιλογή.

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!