Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Προς μεταφορά των απορριμμάτων της Κέρκυρας σε Κοζάνη

ΑΘΗΝΑ. Στη λύση της  μεταφοράς απορριμμάτων από Λευκίμμη και Τεμπλόνι σε Κοζάνη φαίνεται να καταλήγει η κυβέρνηση.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων μετά το πέρας της σύσκεψης που γίνεται στην Αθήνα  υπό τον ΓΓ διαχείρισης Στερεών αποβλήτων κ. Γραφάκο παρουσία των βουλευτών, της περιφερειάρχη και των δημάρχων της Κέρκυρας,  η πληροφόρηση θέλει την κυβέρνηση να προκρίνει αυτή τη λύση για όσο χρόνο χρειαστεί για την κατασκευή του εργοστασίου ολοκληρωμένης διαχείρισης.

Γκίκας: Επιτέλους λύση

“Η κυβέρνησή μας δρομολογεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα της διαχείρισης των απορριμμάτων. 5 χρόνια δεν έγινε τίποτε. Σε 100 μέρες δρομολογείται λειτουργική λύση με το μικρότερο κοινωνικό κόστος!” σχολίασε σε ανάρτησή του ο βουλευτής Κέρκυρας Στ. Γκίκας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!