Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Προσάραξη θαλαμηγού σκάφους στη Λευκίμμη

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λευκίμμης Κέρκυρας χθες το πρωί για την προσάραξη του Θ/Γ ”RAPAX” σημαίας Μάλτας, στη θαλάσσια περιοχή Αλυκών Λευκίμμης με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.
Άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σταθμού Λευκίμμης μετέβησαν στο σημείο προσάραξης με το Α/Κ “ΠΙΤΣΟΥΡΑΣ” Λ.Κ. 8093, ενώ παράλληλα κατέπλευσε και περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το ρυμουλκό “ΘΥΕΛΛΑ” Ν.Π. 4422 και ιδιώτης δύτης.
Με τη συνδρομή του ρυμουλκού, το Θ/Γ ”RAPAX” αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε συνοδεία περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στο λιμένα “ΓΟΥΒΙΩΝ” Κέρκυρας όπου προσέδεσε με ασφάλεια.
Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τον Λιμενικό Σταθμό Λευκίμμης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του Θ/Γ σκάφους μέχρι προσκόμισης σχετικού βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!