Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Προσπάθησε να ταξιδέψει για Ιταλία από την Κέρκυρα χωρίς νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα

Συνελήφθησαν -6- αλλοδαποί στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, που προσπάθησαν να ταξιδέψουν παράνομα στο εξωτερικό

Συνελήφθησαν, το χρονικό διάστημα από την Τετάρτη (13.09.2023) έως και χθες  (15.09.2023), στα αεροδρόμια της Ζακύνθου και της Κέρκυρας, κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, συνολικά -6- αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό το εξωτερικό.

Ειδικότερα, στο αεροδρόμιο της Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας, συνελήφθησαν -5- αλλοδαποί, σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι, με τη χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων, επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε πτήσεις με προορισμό την Ολλανδία.

Επιπλέον, στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, εντοπίστηκε, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα, αλλοδαπός, ο οποίος, με τον ίδιο ως άνω τρόπο, επιχείρησε να επιβιβαστεί παράνομα σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στις κατά τόπον αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!