Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πρωτοχρονιάτικο λαχείο: Σήμερα η μεγάλη κλήρωση για τα 2,9 εκατ. ευρώ

Το πρωτοχρονιάτικο λαχείο κυκλοφορεί κάθε Δεκέμβριο και κληρώνει πάντα την 31η του Δεκέμβρη!

Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη κλήρωση για το Πρωτοχρονιάτικο Κρατικό Λαχείο, έπειτα από την οποία ένας υπερτυχερός θα υποδεχτεί το 2020 κατά 2,9 εκατ. ευρώ πλουσιότερος!  Το πρωτοχρονιάτικο λαχείο κυκλοφορεί κάθε Δεκέμβριο και κληρώνει πάντα την 31η του Δεκέμβρη! 
Κάθε γραμμάτιο κοστίζει 5€. Τα γραμμάτια του Λαχείου κυκλοφορούν σε σειρές των 100.000 γραμματίων που κάθε μια φέρει αριθμούς από 1 ως 100.000. Κάθε χρόνο τυπώνεται σε σειρές των 100.000 γραμματίων. Μοιράζει στους τυχερούς άνω του 55% των ακαθαρίστων εισπράξεών του. Η κλήρωσή του θα πραγματοποιηθεί σήμερα, 31 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!