Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Πυγμαχικός Όμιλος Κέρκυρας: Ο Αλ. Θώμος χάλκινος στο Πανελλήνιο Νέων

Ο Αλέξανδρος Θώμος επέστρεψε  με το χάλκινο μετάλλιο  στις αποσκευές του , από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων στην κατηγορία των 63,5 κιλών, που  έγινε στην πόλη της Άρτας από 23 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Ο πυγμάχος του ΠΑΟ Κέρκυρας  αφού πέρασε στην ημιτελική φάση αντιμετώπισε τον Καρακάρη Θωμά από τον σύλλογο Εθνικό Κοζάνης ο οποίος μετά από έναν θαυμάσιο αγώνα ηττήθηκε στα σημεία τερματίζοντας στην τρίτη θέση και κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας του.

  • Επίσης ο δυο φορές πρωταθλητής Ελλάδος Κεφαλληνός Ισίδωρος ενώ δηλώθηκε στην κατηγορία των 92 κιλών του πανελλήνιου πρωταθλήματος νέων δεν βρέθηκε αντίπαλος.
  • Τέλος στην κατηγορία των 80 κιλών ο Κοντός Αλέξανδρος δεν μπόρεσε να αγωνιστεί λόγο ίωσης.

Πολλά συγχαρητήρια και στους τρεις πυγμάχους του ΠΑΟΚΕΡΚΥΡΑΣ.

 

 

Ο Ισ.  Κεφαλληνός

Ο Αλ. Κοντός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!