Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑ

Πυρά Καλούδη κατά Υδραίου: “Να σταματήσει η κ.Υδραίου κάθε διαδικασία επέκτασης του νυχτερινού ωραρίου”

Την Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας, Μερόπη Υδραίου καλεί να σταματήσει κάθε συζήτηση για την επέκταση του ωραρίου των νυχτερινών καταστημάτων που βρίσκονται στο ιστορικό κέντρο, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΠΡΩΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ, Γιώργος Καλούδης.

Η ανακοίνωση:

 

Ο βανδαλισμός του αυτοκινήτου του Προέδρου του Συλλόγου των Μόνιμων Κατοίκων της Παλιάς Πόλης κ. Νίκου Ολύμπιου, με τη καταστροφή του παρμπρίζ του αυτοκινήτου του, με όποιο μέσο και εάν έγινε, είναι μία βάρβαρη και αποκρουστική ενέργεια.

Ο κ. Ολύμπιος δεν είχε κτηματικές ή άλλες διαφορές με κανέναν, απλά έκφραζε με συνέπεια αλλά και ευγένεια τις ομόθυμες θέσεις και τις διεκδικήσεις των κατοίκων της Παλιάς Πόλης μας για τήρηση των νόμων, για μία φιλική πόλη προς τους μόνιμους κατοίκους της, για βιώσιμη διαβίωση.

Θα αναμένουμε τα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής και της αστυνομίας της Κέρκυρας, για να κριθεί εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

Εκφράζουμε την αμέριστη υποστήριξη και πολύπλευρη συμπαράστασή μας προς τον κ. Ολύμπιο τόσο ως προσωπικότητα όσο και ως Πρόεδρο του Συλλόγου που εκπροσωπεί 7.000 κάτοικους.

Δυστυχώς η θέση μας να μη γίνει Κάβος ή Σόχο το ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας δικαιώνεται.

Καλούμε τη Δήμαρχο κ. Υδραίου να σταματήσει κάθε διαδικασία επανασυζήτησης της επέκτασης του ωραρίου των καταστημάτων διασκέδασης στο ιστορικό κέντρο-UNESCO μέχρι η αντιτρομοκρατική και η Εισαγγελική Αρχή να αποφανθούν για το μέσο με το οποίο έγινε η βιαιοπραγία και η όποια καταστροφή κατά του αυτοκινήτου του κ. Ολύμπιου.

Καλούμε επίσης όσους αόριστα καταδίκασαν το γεγονός να πουν και τη θέση τους για την επέκταση του ωραρίου των κέντρων διασκέδασης μέσα στη καρδιά του ιστορικού κέντρου-Μνημείου UNESCO.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!