Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Πόλο: Στην Αθήνα προετοιμάστηκαν τα κορίτσια του ΝΑΟΚ

Στην Αθήνα βρέθηκε το τριήμερο 25-26 και 27 Φεβρουαρίου η ομάδα υδατοσφαίρισης  των κορασίδων του ΝΑΟΚ, όπου πραγματοποίησε  κοινές προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ομάδες των  ΑΝΟ Γλυφάδας,  Πανιωνίου 7 Ολυμπιακού.

Όπως ενημερώνει το τμήμα υδατοσφαίρισης του κερκυραϊκού Ομίλου: Οι προπονήσεις διεξήχθησαν σ’ενα πολύ ωραίο κλίμα και βοήθησαν τους προπονητές να διεξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους εν όψει της Γ προκριματικής φάσης (ημιτελική) του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων, στην οποία έχει προκριθεί η ομάδα του ΝΑΟΚ  &  θα διεξαχθεί στις 8-10 Απριλίου, 2022.

Η αποστολή μετέβη στην Αθήνα με 14 αθλήτριες: Κατερίνα Φαϊτά, Αύρα Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνα Ραψομανίκη, Αλεξάνδρα Ανδριώτη, Μαλένα Μπογιάκη, Ίριδα Χατζηγεωργίου, Λυδία Αναλύτη, Ιωάννα Όρφανου, Άνια Σκορδίλη, Σήλια Κρασάκη, Γλυκερία Ρέτση, Νεφέλη Αναλύτη, Ειρήνη Ιασιμοπούλου και Μάρα Ρίγγα. 

Την αποστολή συνόδεψαν ο προπονητής της ομάδας Σπύρος Τσιμίνος και ο έφορος του τμήματος Σπύρος Μαρτζούκος. O NAOK με ανακοίνωσή του “ευχαριστεί θερμά τους προπονητές και τους παράγοντες των σωματείων που φιλοξένησαν την κερκυραϊκή αποστολή και εκφράζει την ευχή να ανταποδώσει την φιλοξενία σύντομα στο νησί μας “.

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!