Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Πόσες διακομιδές έγιναν σε εννιά μέρες- Τι απαντά η ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Μετά από σχετικό ερώτημα της δημοτικής παράταξης ΕΚΚΙΝΗΣΗ, το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ απάντησε επισήμως για τον αριθμό διακομιδών που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 20-29/08/2022 με πλωτά μέσα της Υπηρεσίας.

Σύμφωνα λοιπόν με την επίσημη ενημέρωση “το δεκαήμερο από 20/08/2022 έως και 29/08/2022 έχουν πραγματοποιηθεί τέσσερις (04) διακομιδές ασθενών με πλωτά μέσα της Υπηρεσίας μας από τον λιμένα Κέρκυρας προς τον λιμένα Ηγουμενίτσας με τον αριθμό των διακομισθέντων ατόμων να ανέρχεται, επίσης, σε τέσσερα (04).”

Η δήλωση Μαγιολαδίτη

Θέλω να επισημάνω ότι, σύμφωνα τις πληροφορίες που έχουμε, οι τέσσερις διακομιδές που έχει πραγματοποιήσει το λιμεναρχείο αντιστοιχούν περίπου στο 50% των διακομιδών που έγιναν στο αντίστοιχο διάστημα.

Η διαπίστωση μου είναι ότι αυτό φανερώνει, κάτω από το πρίσμα των συγκεκριμένων στοιχείων, τη σοβαρή υποστελέχωση που έχει αυτή τη στιγμή το #Γενικό_Νοσοκομείο_Κέρκυρας σε ανθρώπινο δυναμικό όπως ακριβώς είχαμε επισημάνει και στην αντίστοιχη ανακοίνωση της ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!