Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Πόσο κοστίζουν τα βιβλία ευχών γάμου και βάπτισης;

Το βιβλίο ευχών είναι ένα αναμνηστικό που όλα τα ζευγάρια και οι νέοι γονείς θέλουν να έχουν από τον γάμο και τη βάπτιση του παιδιού τους αντίστοιχα. Οι ευχές των αγαπημένων τους προσώπων είναι αυτές που θα τους συνοδεύουν για μια ζωή και θα τους θυμίζουν αυτή την τόσο υπέροχη μέρα.

Πόσο, όμως, κοστίζουν τα βιβλία ευχών γάμου και βάπτισης; Σίγουρα, το κόστος τους δεν είναι μεγάλο, αλλά υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να προσέξετε σύμφωνα με τους ειδικούς του online καταστήματος Perfect Moments.

Γενικά, τα ευχολόγια κοστίζουν από 20-50€ με τη μέση τιμή για ένα όμορφο και προσεγμένο βιβλίο ευχών να κυμαίνεται περίπου στα 30€.

Την τιμή αυτή καθορίζουν διάφοροι παράγοντες:

  • Αριθμός σελίδων: Όσο πιο πολλές οι σελίδες τόσο μεγαλύτερο προφανώς το κόστος, όμως δεν πάει απόλυτα αναλογικά. Δηλαδή ένα βιβλίο ευχών με 100 σελίδες δεν είναι στη μισή τιμή από αυτό με 200. Το σίγουρο είναι θα πρέπει να έχετε αρκετό περιθώριο στις σελίδες ανάλογα με τους καλεσμένους σας. Συνήθως, καλό είναι να υπολογίζετε περίπου 2-3 ευχές ανά σελίδα. Αν, όμως, έχετε κάποιο συγκεκριμένο εφέ μαζί με το ευχολόγιο (π.χ. να μπαίνει και η φωτογραφία του καλεσμένου από το photo booth), τότε προφανώς θα υπολογίσετε μία σελίδα ανά καλεσμένο.
  • Διακόσμηση: Είναι αναμενόμενο όσο πιο πολλά διακοσμητικά στοιχεία υπάρχουν στο ευχολόγιο, τόσο πιο ακριβό να είναι. Τέτοια στοιχεία είναι τα στρας, οι κορδέλες, τα αποξηραμένα λουλούδια, η δαντέλα, το βελούδο κ.α.
  • Εξατομικευμένη εκτύπωση: Μία πολύ καλή λύση είναι να επιλέξετε ένα βιβλίο ευχών ακριβώς όπως το φαντάζεστε, εκτυπώνοντας σε αυτό το μοτίβο που σας αρέσει και το οποίο συνήθως είναι ίδιο με αυτό των προσκλητηρίων και των μπομπονιέρων. Αυτή η λύση είναι πιο ακριβή από το να πάρετε ένα απλό, έτοιμο βιβλίο από οποιοδήποτε μαγαζί. Είναι, όμως, πιο οικονομική από τα βιβλία ευχών με πολλά υλικά, ώστε να είναι τρισδιάστατα. Και έχει το καλό ότι είναι εξίσου εντυπωσιακό.
  • Βιβλίο ή κουτί: Μια νέα τάση πέρα από το βιβλίο ευχών είναι τα κουτιά ευχών, στα οποία ο κάθε καλεσμένος ρίχνει μια κάρτα μέσα. Και εδώ η τιμή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το υλικό του κουτιού και τον αριθμό των καρτών. Γενικά, πάντως, τα κουτιά ευχών είναι μία καλή λύση, αν δεν έχετε πολλούς καλεσμένους. Διαφορετικά θα είναι πολύ ογκώδη.

Αρκετά ζευγάρια επιλέγουν τα DIY βιβλία ευχών. Πρόκειται σίγουρα για μια ωραία ευκαιρία να εκφράσετε τη δημιουργικότητά σας και να εντυπωσιάσετε με το ταλέντο σας. Όμως, δεν θα σας βγει πιο οικονομικά από τα βιβλία ευχών του εμπορίου, γιατί θα πρέπει να αγοράσετε όλα τα υλικά και τα σύνεργα (εφόσον δεν τα έχετε), οπότε ενδεχομένως το τελικό κόστος να είναι μεγαλύτερο. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!