Quantcast
SLIDERΤΟΠΙΚΑ

Πύρινη κόλαση στο Βορρά !Καρέ – καρέ η εξέλιξη της πυρκαγιάς

Σκληρή μάχη με τις φλόγες δίνουν μέχρι αυτή την ώρα όλες οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του νομού για την κατάσβεση φωτιάς , η οποία ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής στο Βόρειο τμήμα του νησιού .

Η φωτιά καίει δασική  έκταση, ενώ το πύρινο μέτωπο πλησίαζε το βράδυ τους οικισμούς Σάντα και Μέγκουλα, οι οποίοι εκκενώθηκαν λίγες ώρες νωρίτερα. Κάτοικοι και τουρίστες  ακολουθώντας τις οδηγίες του μηνύματος 112, έφθασαν στην περιοχή Κασσιώπη.

Αμέσως μετά την πρώτη εκκένωση , μπαράζ μηνυμάτων μέσω του 112 υπήρξε στα κινητά όσων βρίσκονται στο νησί για εκκένωση στις περιοχές Ρου, Κατάβολο, Κέντρωμα, Τρίτσι, Κοκκοκύλας, Σαρακηνιάτικα, Πλαγιά, Καλάμι, Βλαχάτικα, Καβαλλέραινα, Βιγγλατούρι και Νησάκι.

Μάλιστα , υπάρχουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  που τέθηκαν σε ισχύ στη διασταύρωση Σινιών και στη διασταύρωση Σπαρτύλα και είναι δυνατή μόνο η κάθοδος των οχημάτων από τους οικισμούς οι οποίοι εκκενώθηκαν προς την περιοχή του Ύψου.

“Είναι εμπρησμός”

Κάθετος στις πρώτες του δηλώσεις για την φωτιά ,ότι πρόκειται για εμπρησμό ήταν ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας, Γιώργος Μαχειμάρης .

  • Βίντεο απο το live του kerkyrasimera.gr:

https://www.facebook.com/kerkyrasimera/videos/255018093964033

 

Φωτογραφίες από το σημείο:

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!