Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑΧωρίς κατηγορία

Πώς να βάλετε τη χαλάρωση στο πρόγραμμα

Αν έχετε καριέρα και οικογένεια, τότε μάλλον θα έχετε και ελάχιστο χρόνο για τον εαυτό σας. Και είναι λογικό, εφόσον τα πάντα στην καθημερινότητά σας συμβαίνουν μαζί. Το πιο πιθανό είναι ότι αφιερώνετε συνεχώς χρόνο στους άλλους και ποτέ στον εαυτό σας. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνάτε να χαλαρώνετε και εσείς σε ορισμένες περιπτώσεις.

Το να κάνετε ένα διάλειμμα από το στρες και την ένταση είναι πιο σημαντικό από όσο φαντάζεστε. Και όχι μόνο για εσάς. Πέραν του ότι ένα διάλειμμα για να χαλαρώσετε σας βοηθά να αποφορτίζεστε, μειώνει το στρες (το οποίο έχει αρνητικές επιπτώσεις στη συνολική σας υγεία) και σας βοηθά να είστε πιο παραγωγικοί, έχει επιπτώσεις και στους γύρω σας. Όταν αισθάνεστε εσείς καλά μπορείτε να φροντίσετε καλύτερα και τους αγαπημένους σας.

Ας δούμε, όμως, μερικά tipsγια να χωρέσετε τη χαλάρωση στο χαοτικό πρόγραμμά σας.

  1. Σημειώστε το πρόγραμμά σας

Μέσα σε μια ημέρα έχετε πολλές ασχολίες. Ορισμένες είναι πιο σημαντικές από άλλες και μερικές απλώς σας «κλέβουν» πολύτιμο χρόνο. Οπότε γράψτε το πρόγραμμά σας σε ένα σημειωματάριο και αν παρατηρήσετε ότι σε συγκεκριμένες ώρες το μόνο που κάνετε είναι απλώς να «σκρολάρετε» στα socialmedia, μπορείτε να αντικαταστήσετε αυτήν την ασχολία με κάτι λίγο πιο παραγωγικό. Με το να γυμναστείτε, να κοιμηθείτε λίγο περισσότερο ή με αυτό που θα σας προτείνουμε στο αμέσως επόμενο…

  1. Κάντε massage στο σπίτι

Το massage στο σπίτι είναι η τέλεια λύση για να χαλαρώσετε, αν δεν προλαβαίνετε καθόλου να επισκεφθείτε ένα σπα, αλλά θέλετε να καλομάθετε λίγο τον εαυτό σας (γιατί, εδώ που τα λέμε, σας αξίζει κιόλας). Το massage στο σπίτιπροσφέρει ακριβώς τα ίδια οφέλη με τομασάζ https://velvetmassage.gr/σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τη διαφορά ότι θα βρίσκεστε στην άνεση του σπιτιού σας, πράγμα που σημαίνει ότι η χαλάρωση μπορεί να συνεχίσει και μετά τη συνεδρία.

  1. Βάλτε ένα ραντεβού με τον εαυτό σας

Αν παρατηρείτε ότι συνεχώς μεταθέτετε τη χαλάρωσή σας, επειδή σκέφτεστε πως θα έχετε και άλλες ευκαιρίες, έχει έρθει η ώρα να το σταματήσετε αυτό. Κάντε χώρο στο πρόγραμμά σας για τη χαλάρωσή σας, θέτοντας ένα ραντεβού με τον εαυτό σας. Προσποιηθείτε πως πρόκειται για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Έτσι, θα έχετε στο μυαλό σας ότι δεν πρέπει να το χάσετε και θα δημιουργήσετε αρκετό χρόνο για όλα όσα θέλετε να κάνετε.

  1. Πείτε περισσότερα όχι

Είναι ο δικός σας χρόνος. Δεν γίνεται συνεχώς να αφήνετε στην άκρη τον ελάχιστο χρόνο που έχετε για να χαλαρώσετε προκειμένου να φροντίσετε για τις ανάγκες όλων των άλλων. Πείτε λίγα παραπάνω «όχι», ακόμη και αν αυτό σημαίνει πως οι γύρω σας θα ενοχληθούν λίγο.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!