Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Π.Ι.Ν: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Πρώτων Βοηθειών (Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση “ΚΑΑ” και χρήση ΑυτόματουΕξωτερικού Απινιδιστή “ΑΕΑ – AED”) από το πρώτο τμήμα γυμναστών προπονητών στις εγκαταστάσεις του Ερυθρού Σταυρού.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας κατανοώντας τη σημαντικότητα της γνώσης πρώτων βοηθειών και βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει το πρόγραμμα με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες, τους ευχαριστεί για τη μεγάλη προθυμία. Εξαιρετικά πολύτιμη είναι και η συμμετοχή της εκπαιδεύτριας κ. Ευγενίας Γκόγκου Διευθύντριας Δ/νσης Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ καθώς και της κ. Μαρίας Δημουλά, Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας και Αντιπροέδρου Κ.Δ.Σ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που συντέλεσαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος. Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας υπόσχεται να συνεχίσει δυναμικά και με νέα προγράμματα στην προσπάθεια για μία καλύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη καθημερινότητα. 

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας κατανοώντας τη σημαντικότητα της γνώσης πρώτων βοηθειών και βλέποντας τη μεγάλη ανταπόκριση που έχει το πρόγραμμα με περισσότερους από 120 συμμετέχοντες, τους ευχαριστεί για τη μεγάλη προθυμία. Εξαιρετικά πολύτιμη είναι και η συμμετοχή της εκπαιδεύτριας Ευγενίας Γκόγκου Διευθύντριας Δ/νσης Συντονισμού και Επικοινωνίας Νοσηλευτικών Υπηρεσιών Περιφερειακών Τμημάτων Ε.Ε.Σ καθώς και της Μαρίας Δημουλά, Προέδρου του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Κέρκυρας και Αντιπροέδρου Κ.Δ.Σ. Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που συντέλεσαν στην οργάνωση και πραγματοποίηση αυτού του προγράμματος.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων ΠΕ Κέρκυρας υπόσχεται να συνεχίσει δυναμικά και με νέα προγράμματα στην προσπάθεια για μία καλύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη καθημερινότητα. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!