Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Ρ. Κράτσα: Νέα εποχή με ευκαιρίες και υποστήριξη στις γυναίκες

Νέα εποχή με ευκαιρίες και υποστήριξη στις γυναίκες Αυτό ειναι το μήνυμα που στέλνει για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ημέρα περισυλλογής για τις διακρίσεις που υφίστανται ακόμη οι γυναίκες, η μοναδική γυναίκα Περιφερειάρχης στη χώρα μας, Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπουλου η οποία πάντα με τις ιδέες και τις δράσεις της αγγίζει όλη την κοινωνία.

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τιμα την 8η Μαρτίου με μια απλη αλλα ταυτόχρονα πρωτότυπη δράση, αφού μέσα από τη σελίδα της στο Facebook με ένα έξυπνο σκιτσο προσκαλεί καθένα και του δίνει την δυνατότητα να εκφράσει ποια λέξη τον αντιπροσωπεύει.

Η Περιφερειάρχης πιστευει στο πολύτιμο γυναικείο δυναμικό, αναπτύσσει μία ενεργητική στρατηγική ενδυνάμωσης των γυναικών για ν΄ανταποκριθούν στις προκλήσεις της νέας εποχής, ν΄ αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες και να βάλλουν και την δική τους σφραγίδα στην εξέλιξη του τόπου μας.

Η σύγχρονη γυναίκα καλείται να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους, σε αυτό της συζύγου, της μητέρας, της εργαζόμενης γυναίκας, της καλής νοικοκυράς. Για αυτο θα συνεχισει να αγωνιζεται για όλες τις γυναίκες προκειμενου η ισότητα των δύο φύλων να γίνει πράξη σε όλους τους τομείς.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!