Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σεμινάριο απο το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας

Το Σχολείο Φυλακών Κέρκυρας (2ο Σ.Δ.Ε. Κέρκυρας Καταστήματος Κράτησης) σε συνεργασία με το Σωματείο Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Κέρκυρας και το Σωματείο Υπαλλήλων Εξωτερικής Φρουράς Καταστήματος Κράτησης Κέρκυρας διοργανώνει σεμινάριο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΓΧΟΥΣ στοχευμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του αντικειμένου φύλαξης σε Καταστήματα Κράτησης.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σε δυο συναντήσεις (Σάββατο 30 Νοεμβρίου & 7 Δεκεμβρίου) από τις 20:00 ακριβώς μέχρι τις 21:30 στο Πολύτεχνο (Σχολεμβούργου 39, Ν. Φρούριο).

Η γιατρός δρ. Ελένη Τσουκαλή, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Αντιμετώπισης του Στρες (ΕΛ.ΙΝ.Α.Σ), με πλούσιο διδακτικό και συγγραφικό έργο στο αντικείμενο της διαχείρισης άγχους θα εστιάσει στις ιδιαίτερα στρεσογόνες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Κατάστημα Κράτησης Κέρκυρας και σε τρόπους αντιμετώπισής τους συμβάλλοντας έτσι ουσιαστικά στη βελτίωση της εργασίας και της ποιότητας ζωής τους.
Θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης στους Υπαλλήλους των δυο Σωματείων.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!