Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε δύο συνεδριάσεις το ΔΣ Κεντρικής Κέρκυρας στο Δημ. Θέατρο (7/6/20)

Σε δύο συνεδριάσεις προχωρά το ΔΣ Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων την Κυριακή 7/6 στο Δημοτικό Θέατρο.

Αναλυτικά κατεπείγουσα Συνεδρίαση (14η) του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 στην κεντρική Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου, Δ.Ε. Κερκυραίων και ώρα 12.00 μ.μ., με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης: «Έγκριση πραγματοποίησης των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στην κεντρική Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου Δ.Ε. Κερκυραίων» (Εισηγητής ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου).

Επίσης, ειδική Συνεδρίαση (15η) του Δημοτικού  Συμβουλίου, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020 στην κεντρική Αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Θεάτρου, Δ.Ε. Κερκυραίων  και ώρα 12:15 μ.μ., με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

«Εκλογή Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κατόπιν της υποβληθείσης παραιτήσεως της Δημοτικής Συμβούλου κας Αγγελικής – Χριστίνας Καρδακάρη από την ανωτέρω θέση (Αριθμ. Πρωτ. 16277/1.6.2020), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 71 του Ν. 4555/2018 και της εγκυκλίου 87 (Αριθμ. Πρωτ. 59646/20.8.2019 ΑΔΑ: 9ΥΥΟ465ΧΘ7-ΛΚΑ) «Εκλογή μελών των προεδρείων στα νέα δημοτικά συμβούλια».

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!