Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σε εκδήλωση της ΝΔ με θέμα «COVID-19: Τα νέα δεδομένα και η επόμενη μέρα» ο Γ. Κοντός

Σε ψηφιακή εκδήλωση με θέμα: «COVID-19: Τα νέα δεδομένα και η επόμενη μέρα», που διοργάνωσε η «Νέα Δημοκρατία» και που σκοπό είχε την πληρέστερη ενημέρωση των στελεχών του κόμματος σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης των επιπτώσεων της πανδημίας συμμετείχε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Κέρκυρας της ΝΔ Γιάννης Κοντός, όπως και όλοι οι Πρόεδροι των ΔΕΕΠ όλης της χώρας.

Ομιλητές ήταν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης και ο Υφυπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κοντοζαμανης.

Στην ψηφιακή αυτή εκδήλωση συμμετείχαν επίσης και μίλησαν ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Γιώργος Στεργιου, ο Διευθυντής του Γραφείου Προέδρου, αν. Γραμματέας ΠΕ και Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ κ. Στέλιος Κονταδακης και η εκπρόσωπος τύπου για τα Περιφερειακά ΜΜΕ κ. Ελενα Σώκου.

Κατά την σύσκεψη αυτή, εκτιμήθηκε η κατάσταση αναφορικά με την πανδημία, αναλύθηκε η κυβερνητική πολιτική από τους συναρμόδιους Υπουργούς, ενώ έγιναν ερωτήματα και πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις & προτάσεις από τους Προέδρους των ΔΕΕΠ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!