Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σε εκλογές ο  Σύλλογος Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, το Σάββατο 22/1/2022 η ετήσια εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του «Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλιάς Πόλης Κέρκυρας».

Η συνέλευση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω τον μέτρων για τον περιορισμό διάδοσης της πανδημίας Covid 19 και δεδομένων των συνθηκών η συμμετοχή κρίνεται ικανοποιητική. Εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός, και συζητήθηκαν επίκαιρα θέματα.

Αποφασίστηκε οι εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής να πραγματοποιηθούν με φυσική παρουσία την Κυριακή 30/1/2022 στην αίθουσα συνεδριάσεων στο ισόγειο της Νομαρχίας από 10:30 – 16:30. Υποψηφιότητες για τα όργανα διοίκησης του Συλλόγου (ΔΣ – Ελεγκτική επιτροπή) μπορούν να κατατεθούν μέχρι την Πέμπτη 27/01/2022 στο email του Συλλόγου smkppk@gmail.com

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα μέλη του Συλλόγου που θα καταβάλουν την συνδρομή του έτους 2022,καθώς και όσοι εγγραφούν μέχρι και την ημέρα τον εκλογών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!