Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Σε εξέλιξη οι παρεμβάσεις καθημερινότητας στο Δήμο Κ. Κέρκυρας

Tα συνεργεία καθημερινότητας συνεχίζουν  τις παρεμβάσεις τους,    σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Όπως ανακοινώθηκε από το Δήμο:  Έκλεισαν λακκούβες  στην Καλλιθέα, στην Αλεπού,  στον Ποταμό, στη Γαρίτσα, στη Δασιά, στον Άγιο Μάρκο, στο Κανόνι, στην Ανάληψη, στα Καρουμπάτικα, στις Κουλίνες. Έγιναν διαγραμμίσεις στους Δουκάδες , στους Λιαπάδες  και στην Πόλη της Κέρκυρας.

Από την Υπηρεσία  Πρασίνου, συνεχίζεται ο ευπρεπισμός:   στην Πλατεία Αγίου Αθανάσιου,  στο Λαζαρέτο,  στο 12 Δημοτικό,  στα Μουράγια, στο Φαληράκι,  στην Ιόνιο Βουλή, στο παλιό Νοσοκομείο , στην Λεωφ. Αλεξάνδρας,  στην Ιάσωνος και Σωσιπάτρου, στο Τένις,  στην πλατεία Σαρόκο, στην Αλκινόου, στην Πλατεία Σπηλιάς και   στο γήπεδο του Αγίων  Δέκα.

Επίσης τοποθετήθηκαν παγκάκια, πάνω  από τον ΝΑΟΚ, στην Πλατεία Γιωργάκη  και στην Πλακάδα  του Αγίου  Σπυρίδωνος.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!