Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σε κινητοποίηση στο Αυλάκι καλεί ο “Ερημίτης Πλους”

Σε κινητοποίηση στις 4 μ.μ. του Σαββάτου 20/6 καλεί ο “Ερημίτης Πλους” μετά τις σημερινές εξελίξεις.

Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρει τα εξής:

Η τελευταία πράξη ενός μεγάλου σκανδάλου – Ο αγώνας συνεχίζεται! Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Ερημίτη Πλους ενημερώνει τον κόσμο της Κέρκυρας ότι με τις εργασίες που ξεκίνησαν σήμερα στον λόφο του Αγίου Στεφάνου (θέση Αρταβάνη) ξεκίνησε η τελευταία πράξη του σκανδάλου της μετακίνησης του ναυτικού οχυρού. Η κατεδάφιση του εγκατελλειμένου πλέον κτηρίου αποτελεί κυρίως μία πράξη εντυπωσιασμού στον συγκεκριμένο χρόνο, καθώς δεν αποτελεί έργο ουσίας για την εξέλιξη της υπόθεσης του Ερημίτη. Επομένως, ειδοποιούμε τον κόσμο της Κέρκυρας να μην εκπλαγεί από τις δηλώσεις των εκπροσώπων της εταιρίας και του υπουργού Άδωνη Γωργιάδη.

Ο σύλλογος Ερημίτη Πλους ενημερώνει επίσης ότι απόψε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας θα ζητήσει από τον Δήμο να αναλάβει πρωτοβουλίες για τη στήριξη του αγώνα των τοπικών φορέων, των συλλόγων και των κινημάτων για την προστασία του οικοσυστήματος Ερημίτη.

Ας γίνει η αρχή με την εκδήλωση που θα γίνει αύριο Σάββατο 20 Ιουνίου στο Αυλάκι στις 4 μ.μ.

Από το διοικητικό συμβούλιο 19/6/2020

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!