Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Σε πλήρη αποσύνθεση το ΕΑΚΚ (Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας) – Η καταγγελία Αυλωνίτη (pics)

Σε πλήρη αποσύνθεση βρίσκεται το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας δηλώνει ο βουλευτής Κερκύρας Αλέξανδρος Αυλωνίτης, ο οποίος δίνει στη δημοσιότητα μια σειρά από φωτογραφίες, που μαρτυρούν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
 
Στη δήλωση του αναφέρει τα εξής: “Ιδού οι αθλητικές μας εγκαταστάσεις. Το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Κέρκυρας σε πλήρη αποσύνθεση. Εικόνα ντροπής για τη Κέρκυρα, εικόνα ντροπής για όλους μας. Η ανάγκη εκ βάθρων ανάπλασης όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι καταφανέστατη, καθώς η παρακμή δεν άφησε κανένα του σημείο ανεπηρέαστο. Εσωτερικοί χώροι (πισίνα, αποδυτήρια, χώροι υγιεινής κ.λπ.) που προϊδεάζουν σε συνθήκες βανδαλισμού και εξωτερικοί (χλοοτάπητας γηπέδου πλήρως κατεστραμμένος, πάγκοι φιλοξενίας ομάδων κατεστραμμένοι, καθίσματα κερκίδων, αποδυτήρια, τουαλέτες κ.λπ.) που θυμίζουν βομβαρδισμενο τοπίο και χώρες του τρίτου κόσμου. Προσωπικό συντήρησης και υπηρεσίες καθαριότητας που δεν επαρκούν, ούτε για τα στοιχειώδη ειδικά τώρα που έληξε και η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων στη καθαριότητα κ.λπ. Πλήρης αναντιστοιχία μεταξύ εργαζομένων και λειτουργικών αναγκών. Πλήρης αναντιστοιχία όσων ακούτε στα ΜΜΕ από τη Διοίκηση με την πραγματικότητα. Η επίσημη Πολιτεία και η Διοίκηση ενεργές μόνο σε επίπεδο δηλώσεων και βαρύγδουπων ανακοινώσεων.
Όμως, οι σύλλογοί μας και τα μέλη τους, όχι μόνο δεν έπαψαν να ονειρεύονται, αλλά με την προσπάθειά τους έχουν βαλθεί να βάλουν τα γυαλιά σε όλους μας. Ας μην ξαναπούμε συγχαρητήρια σε κανέναν αθλητή μας. Μην βγάλουμε καμία φωτογραφία με αυτά τα άξια παιδιά μας. Δεν το αξίζουμε. Η άθλια αυτή εικόνα πρέπει να αλλάξει άμεσα. Η ευθύνη όλων μας είναι τεράστια. Άμεσα καταθέτω επίκαιρη ερώτηση για να ρθει ο υφυπουργός στη Βουλή να απαντήσει”.
ΥΓ. Δείτε ορισμένες φωτογραφίες για του λόγου το αληθές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!