Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σε ρυθμούς “Μάντζαρος” η Νέα Υόρκη

Κορυφώνονται σήμερα αύριο και την Κυριακή οι εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας στη Νέα Υόρκη για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Όπως είναι γνωστό στην κυριακάτικη παρέλαση στην 5η Λεωφόρο θα συμμετάσχει η Φιλαρμονική Μάντζαρος την οποία θα διευθύνει ο διεθνούς φήμης τρομπετίστας και αρχιμουσικός της φιλαρμονικής Άνθης Σωκράτης Στο μεταξύ, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια από την Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, η τελευταία πανηγυρική συνάντηση πριν την έναρξη των εκδηλώσεων. Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, της Προξένου, Λάνας Ζωχιού, του Διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτεράρχου Γρηγορίου Πρεζεράκου, καθώς και της

Κερκυραϊκής αντιπροσωπείας παρουσία του Δημάρχου Κέρκυρας Κώστα Νικολούζου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Γιώργου Χονδρογιάννη, μελών της Διοίκησης αλλά και των μελών της Φιλαρμονικής Μάντζαρος.

Η Μάντζαρος στη σημερινή παράσταση (ώρα 8 τοπική) θα ερμηνεύσει κομμάτια μαζί με την πολύ γνωστή μέτζο σοπράνο Αριάνα Κρίς που κατάγεται από την Κέρκυρα και ήρθε στη Ν.Υ. απο τον Καναδά.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!