Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σε σύσκεψη για την κατάσταση στα σχολεία καλεί η Ενωση Γονέων Κέρκυρας

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Κέρκυρας καλεί εκπροσώπους των Δ.Σ. των συλλόγων γονέων Κέρκυρας σε σύσκεψη προκειμένου να πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την κατάσταση στα σχολεία μέσα στην πανδημία καθώς και ενημέρωση σχετικά με τη διεξαγωγή εκλογών στους συλλόγους Γονέων.
Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας(πεζόδρομος) ,την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 6.00 μ. μ.
Λόγω των περιορισμών που προκύπτουν από την προσπάθεια ανάσχεσης για την εξάπλωση του covid -19 θα πρέπει να παρευρίσκονται μόνο εκπρόσωποι των Δ.Σ. και όχι όλα τα μέλη. Επίσης, θα τηρηθούν οι προβλεπόμενες αποστάσεις ,θα υπάρχει αντισηπτικό στο χώρο της σύσκεψης και θα είναι υποχρεωτική η καθολική χρήση μάσκας από τους παρευρισκόμενους.
*Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε στο εξής email : enosisillogongoneonkerkyras@yahoo.com.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!