Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΣΙΕΚ: Συμπαράσταση στους γιατρούς του Νοσοκομείου Κέρκυρας

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Ιατρών Ελευθεροεπαγγελματιών Κέρκυρας (ΣΙΕΚ) αναφέρει ότι,  “παρακολουθεί τις εξελίξεις στο πρόβλημα των συναδέλφων Νοσοκομειακών Ιατρών και δηλώνει συμπαραστάτης στις διαμαρτυρίες των Ιατρών του ΓΝΝΚ με αφορμή την απόφαση του ΔΣ ΓΝΝΚ για κάλυψη των εφημεριών από ιατρούς άλλων παρεμφερών ειδικοτήτων”.

Οπως τονίζει: Σε κάποιες ειδικότητες πρώτης γραμμής πρέπει να βρίσκονται έμπειροι ιατροί και όχι απλά ιατροί που σκοπό έχουν μόνο να καλύψουν τη θέση εφημερίας χωρίς συγκεκριμένη εμπειρία. Με αυτές τις τακτικές εκτός του ότι βάζουν σε άμεσο κίνδυνο τους συναδέλφους τους οποίους εξουθενώνουν και τους εξωθούν σε παραιτήσεις διογκώνοντας περαιτέρω το πρόβλημα της υποστελέχωσης, με συνέπεια την υποβάθμιση της υγεινομικής κάλυψης του νησιού εις βάρος των πολιτών με τον κίνδυνο στη μη σωστή αντιμετώπιση των περιστατικών.

Είναι ζήτημα υψίστης σημασίας η αποφυγή υγειονομικής εγκατάλειψης του Νησιού. Ας αναλάβουν λοιπόν κάποτε οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους και ας δώσουν μια λύση για τα διαχρονικά και παρόντα προβλήματα του Νησιού.

Οι ιδιώτες ιατροί δίπλα στους συναδέλφους μας του  Νοσοκομείου θα είμαστε κοντά τους για ότι μπορεί να χρειαστεί ώστε να γίνει το νησί μας ένας ασφαλής υγειονομικός τόπος

 

                                                                     Με   τιμή

                                                        Εκ  της    Διοικήσεως

                  Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                       O Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΔΑΦΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ              ΠΟΛΥΜΕΝΑΚΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 

              

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!