Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΚΑΚΙ

Σκακιστική φιέστα στο Δημοτικό Σχολείο Αυλιωτών

Με τη συμμετοχή 35 μαθητών-τριών πραγματοποιήθηκαν σήμερα στο Δημοτικό Σχολείο Αυλιωτών, οι ενδοσχολικοί αγώνες του Μαθητικού Σκακιστικού Πρωταθλήματος. Υπενθυμίζεται ότι η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος άνοιξε από το 12ο Δημοτικό Σχολείο το διήμερο 2-3 Νοεμβρίου. Δεύτερος σταθμός  ήταν  το 11ο Δημοτικό Σχολείο, ακολούθησαν το 9ο Δημοτικό Σχολείο, το Δημοτικό Σχολείο Μαντουκιού, 7ο Δημοτικό Σχολείο,  το 14ο Δημοτικό Σχολείο &  6ο Δημοτικό Σχολείο, το 10ο, το Δημοτικό Γαστουρίου, που ήταν ο ένατος & τελευταίος για το 2023 σταθμός του μαραθώνιου πρωταθλήματος. Τη Δευτέρα (15/1) πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι ενδοσχολικοί αγώνες της νέας χρονιάς στον δέκατο σταθμό του φετινού μαραθωνίου, που ήταν το Δημοτικό Σχολείο Καρουσάδων, ενώ σήμερα , ενδέκατο στη σειρά ήταν  το Δημοτικό Σχολείο Αυλιωτών. Ως γνωστόν, ο Σύνδεσμος Παικτών Ζατρικίου Κέρκυρας σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης και τους Διευθυντές και εκπαιδευτικούς των Σχολείων μας, διοργανώνει φέτος το μαθητικό πρωτάθλημα για 12η χρονιά. Μία διοργάνωση, η οποία  όχι απλά έχει γίνει θεσμός, αλλά αποτελεί & την μαζικότερη σκακιστική μαθητική  της χώρας. Να σημειωθεί ότι στους μέχρι τώρα σκακιστικούς ενδοσχολικούς αγώνες οι συμμετοχές μαθητών-τριών έχουν φτάσει 785. Το Μαθητικό Πρωτάθλημα θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2023-24, μέχρι και τον Μεγάλο Τελικό του Μαΐου, όπου θα πάρουν μέρος οι νικητές σχολείων και τάξεων των ενδοσχολικών αγώνων.

Οι νικητές του Δ.Σ. ΑΥΛΙΩΤΩΝ 

Πρωταθλητής Σχολείου αναδείχθηκε ο μαθητής της  ΣΤ΄τάξης  ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ. Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η συμμαθήτριά του (ΣΤ΄Τάξη) ΛΟΪΣΙΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ η οποία αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια κοριτσιών. Ενώ, τρίτη κατετάγη η ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΖΩΗ της ΣΤ΄τάξης.

Οι πρώτοι των Τάξεων

ΣΤ ΤΑΞΗ: ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

Ε ΤΑΞΗ: ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ

Δ ΤΑΞΗ: ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Γ ΤΑΞΗ: ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ

Β ΤΑΞΗ: ΛΟΪΣΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Α ΤΑΞΗ: ΑΥΛΩΝΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!