Quantcast
Διεθνή νέα

Σοκ: Πέθανε στα 56 της η θρυλική τραγουδίστρια Σινέντ Ο’ Κόνορ

Πέθανε η θρυλική μουσικός Σινέντ Ο’ Κόνορ, στα 56 της χρόνια.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια έγινε διάσημη σε όλο τον κόσμο το 1990 με τη συγκλονιστική διασκευή της στο Nothing Compares 2 U του Prince

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Νεκρός 68χρονος – Προσπάθησαν να τον σώσουν αλλά κατέληξε

Η παγκοσμίως διάσημη τραγουδίστρια, αντιμετώπιζε πολλά ψυχολογικά προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2022 ο 17χρονος γιος της, Σέιν, έβαλε τέλος στην ζωή του. Το είχε σκάσει από το νοσοκομείο ενώ παρακολουθούνταν μετά από απόπειρα αυτοκτονίας.

«Ο όμορφος γιος μου, ο Σέιν, το φως της ζωής μου, αποφάσισε να βάλει τέλος στον επίγειο αγώνα του σήμερα και τώρα είναι με τον Θεό. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη και ας μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε παρακαλώ, αναπαύσου».

Η 55χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε στο Twitter ένα τραγούδι του Μπομπ Μάρλεϊ, που αφιέρωσε στον Σέιν: «Αυτό είναι για τον Σέιν μου. Το φως της ζωής μου. Το φως της ψυχής μου. Το γαλανομάτικο μωρό μου. Θα είσαι πάντα το φως μου. Θα είμαστε πάντα μαζί. Κανένα όριο δεν μπορεί να μας χωρίσει»

Ποια ήταν η Σινέντ Ο’ Κόνορ

Η Σινέντ Ο’ Κόνορ γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου του 1966 στο Γκλέναγκερι του Δουβλίνου. Οι γονείς της, Σον Ο’ Κόνορ και Μαρί Ο’ Κόνορ χώρισαν όταν η Σινέντ ήταν 8 ετών. Αυτή και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της μεγάλωσαν με τη μητέρα τους η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες της Σινέντ, τους κακοποιούσε σωματικά. 

H Sinead O' Connor το 2011 -Φωτογραφία: ΑP

Το τραγούδι της Fire on Babylon αναφέρεται στις επιπτώσεις της δικής της κακοποίησης αλλά και όλων των κακοποιημένων παιδιών. Ωστόσο, η Σινέντ αποφάσισε το 1979 να ζήσει με τον πατέρα της και τη νέα του σύζυγο. Λόγω απουσίας από σχολείο με κοπάνες και ληστείες, μεταφέρθηκε στο κέντρο συμμόρφωσης Grianán Training Centre. Εκεί αφοσιώθηκε στην ανάπτυξη της γραφής και στη μουσική.

H Sinead O' Connor το 2007 -Φωτογραφία: ΑP

Φωτογραφία: AP

Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!