Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Σοκ στην Καλαμάτα απο τον τραγικό θάνατο του εικονολήπτη στο σαιτοπόλεμο

ΚΑΛΑΜΑΤΑ.Τις δραματικές τελευταίες στιγμές του 53χρονου Κώστα Θεοδωρακάκη, που έπεσε νεκρός από σαϊτοπόλεμο στην Καλαμάτα, κατέγραψε (κατά τραγική ειρωνεία) ο ίδιος ο άτυχος εικονολήπτης, αλλά και επισκέπτες με βίντεο και φωτογραφίες.

Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, που άφησε πίσω του δύο παιδιά, εξέπνευσε επί τόπου, την ώρα του καθήκοντος: Οσο βιντεοσκοπούσε το έθιμο του σαϊτοπόλεμου, μια σαΐτα, ξέφυγε και τον χτύπησε στο κεφάλι, ξαπλώνοντάς τον νεκρό.

Το βίντεο που κατέγραψε ο ίδιος και δείχνει τη στιγμή που η σαΐτα έρχεται προς το μέρος του και τον χτυπά, είναι πραγματικά σοκαριστικό.Μόλις έγινε αντιληπτό ότι ένας άνθρωπος έχει τραυματιστεί, επικράτησαν στιγμές αλλοφροσύνης.

Ανθρωποι άρχισαν να τρέχουν, άλλοι έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες, άλλοι ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιώργο Μπέζο, ο εικονολήπτης ήταν ήδη νεκρός όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

 

Η ανάρτηση του messinianews.gr

Ανοικτοί οι ουρανοί ήταν σήμερα Κυριακή του Πάσχα και με μια »λάμψη» υποδέχτηκαν τον 53χρονο εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη. Ιδιοκτήτη του ραδιοφωνικού σταθμού «Παλμός» και του site Messinia News.
Ο Κώστας Θεοδωρακάκης, παντρεμένος με τη Βασιλική από το 2000,πατέρας δυο αγοριών, ιδιοκτήτης ραδιοφωνικού σταθμού, οπερατέρ και άλλων καναλιών αλλά και ιδιοκτήτης ιστοσελίδας, μετέδωσε επί της ουσίας τον θάνατό του σε απευθείας σύνδεση καθώς έδειχνε ζωντανά τον σαΐτοπόλεμο.(ένα έθιμο που αναβιώνει 150 χρόνια στην πόλη της Καλαμάτας)

Ήταν 25 περίπου χρόνια επαγγελματίας εικονολήπτης και είχε συνεργαστεί και με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.. ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ..
ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΩΣΤΑ..
ΕΦΥΓΕΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ..
ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ……

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!