Quantcast
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Σοκ στη Λάρισα – Πυροβόλησε και σκότωσε τη γυναίκα του

Σοκ προκαλεί μία νέα γυναικοκτονία. Ένας άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη γυναίκα του, μέσα στο μαγαζί συγγενικού της προσώπου, στη Σωτηρίτσα της Λάρισας.

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, ο δράστης εισέβαλε ένοπλος μέσα στο μαγαζί, όπου εργαζόταν η σύζυγός του, και την πυροβόλησε με περίστροφο παλαιού τύπου σε διάφορα σημεία του σώματός της. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δέχθηκε οκτώ πυροβολισμούς και έπεσε νεκρή μέσα στην ταβέρνα του αδελφού της, όπου εργαζόταν. Ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 54 ετών, συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές.

Η περιοχή, όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία, που διενεργεί τη σχετική έρευνα.

Τη στιγμή της δολοφονίας, στην ταβέρνα βρίσκονταν δύο ακόμη εργαζόμενοι της επιχείρησης, ενώ υπάρχουν αναφορές ότι ήταν παρούσα και η μητέρα του θύματος.

Αμέσως μετά το έγκλημα, ο δράστης βγήκε από το μαγαζί και τηλεφώνησε στην αστυνομία. “Σκότωσα τη σύζυγό μου, ελάτε να με συλλάβετε”, φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς. Έπειτα από έρευνες της αστυνομίας, ο 54χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια της Λάρισας.

Το ζευγάρι κατοικούσε στην Αθήνα. Η άτυχη 43χρονη είχε μετακομίσει το τελευταίο διάστημα με τα παιδιά της στη Σωτηρίτσα, προκειμένου να βοηθήσει στην επιχείρηση εστίασης του αδελφού της, ο οποίος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας. Πριν από λίγες ημέρες αφίχθη στην περιοχή και ο εν διαστάσει σύζυγός της, ο οποίος και σήκωσε το όπλο εναντίον της, κόβοντας το νήμα της ζωής της.

Πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού αναφέρουν ότι ο δράστης φαίνεται πως ζήλευε την σύζυγό του και πίστευε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση. Το ζευγάρι είχε τρία παιδιά, το ένα εκ των οποίων είναι ανήλικο. Το τελευταίο διάστημα είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου. Το όπλο του εγκλήματος έχει εντοπιστεί και πρόκειται να σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έλεγχο, ενώ αναμένεται και η νεκροψία-νεκροτομή.

Η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας

Σε επίσημη ανακοίνωση, η αστυνομία αναφέρει ότι ο δράστης κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

“Συνελήφθη, άμεσα, σήμερα (03-08-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Αγιάς του νομού Λάρισας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας ημεδαπός, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ειδικότερα, όπως προέκυψε, σήμερα το πρωί, ο δράστης μετέβη σε ταβέρνα όπου εργαζόταν η ημεδαπή σύζυγός του και με τη χρήση περιστρόφου παλαιού τύπου την πυροβόλησε σε διάφορα σημεία του σώματός της, τραυματίζοντάς την θανάσιμα. Στη συνέχεια, ο δράστης τηλεφώνησε στις αστυνομικές Αρχές και ομολόγησε την πράξη του. Το περίστροφο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας”, αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Είναι η τέταρτη δολοφονία γυναίκας από τον σύζυγό της-σύντροφό της το τελευταίο διάστημα.

Το πανελλήνιο είχε συγκλονίσει η δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά την ώρα που κοιμόταν, από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Σχεδόν δύο μήνες αργότερα, νέο σοκ προκάλεσε η άγρια δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο από τον σύντροφό της κατά τη διάρκεια των διακοπών τους. Με τον δράστη να την ξυλοκοπεί, να τη σπρώχνει στον γκρεμό και εκείνη να καταλήγει στη θάλασσα, και ενώ ήταν ζωντανή να την αφήνει να πεθάνει στο νερό.

Ενώ μόλις σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο 40χρονος συζυγοκτόνος που δολοφόνησε την 31χρονη σύζυγό του με μαχαίρι ενώ εκείνη κοιμόταν στο σπίτι τους στη Δάφνη.

Πηγή: enikos.gr, iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!