Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερ Καπ Μπάσκετ 2023: Πόσο δίνουν για τον τίτλο Ολυμπιακός & Παναθηναϊκός;

 

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Σούπερ Καπ 2023 στη Ρόδο, αφού τη Παρασκευή (29/9) και το Σάββατο (30/9) θα κριθεί ο πρώτος τίτλος της σεζόν στη χώρα μας.

Ο νταμπλούχος του 2022 και του 2023 Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, το Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ, θα «μονομαχήσουν» για το Σούπερ Καπ 2023 στη Ρόδο, η οποία θα φιλοξενήσει το διήμερο 29-30 Σεπτεμβρίου το τουρνουά για δεύτερη σερί σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Novibet app – Γιατί επιβάλλεται να το δοκιμάσεις!

Τον περσινό τίτλο κατέκτησαν οι Πειραιώτες κόντρα στο «τριφύλλι», ενώ τις δύο προηγούμενες διοργανώσεις είχαν κερδίσει ο Παναθηναϊκός το 2021 και ο Προμηθέας το 2020.

Μετά από κλήρωση, όπου  πραγματοποιήθηκε από τον ΕΣΑΚΕ ο 1ος ημιτελικός απαρτίζεται από τον Ολυμπιακό με το Περιστέρι (17:00) και ο 2ος από τον ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό (20:30).

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!