Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σπύρος Κροκίδης: Θετική η συνεισφορά της ΕΛ.ΑΣ στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στο νησί

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κροκίδης στο πλαίσιο των περιοδειών του, συνοδευόμενος από συνεργάτες του,  συναντήθηκε με τον  Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ιονίων Νήσων κ. Γεώργιο Βασιλείου και με τον Διοικητή της Τροχαίας Κέρκυρας Κώστα Βλαχόπουλο. Αμέσως μετά τις συναντήσεις ο κύριος Κροκίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με τα στελέχη της Αστυνομίας τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ιονίων Νήσων τον κύριο Γεωργίου και τον Διοικητή της Τροχαίας τον κύριο Βλαχόπουλο από τους οποίους ενημερώθηκα για τα επίκαιρα ζητήματα και θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, ενώ ανταλλάξαμε χρήσιμες απόψεις και προτάσεις για την εμπέδωση και θωράκιση του αισθήματος της ασφάλειας των κατοίκων του νησιού μας, αλλά και των επισκεπτών, καθότι η ασφάλεια είναι ένα από τα βασικά κριτήρια επιλογής του τουριστικού προορισμού των ταξιδιωτών.

Αποτελεί εδραία πεποίθηση μου ότι όλα τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ επιτελούν με αξιοθαύμαστο επαγγελματισμό και ξεχωριστή ζέση το καθήκον τους και για αυτό τον λόγο έχει εμπεδωθεί το αίσθημα ασφάλειας στους κατοίκους του νησιού μας, ενώ έχει μειωθεί αξιοπρόσεκτα η εγκληματικότητα. Βεβαίως πάντα ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και θα πρέπει σε μια αέναη προσπάθεια βελτίωσης, να επιδιώκουμε και να προσδοκούμε το καλύτερο.

Η μάχη κατά της μάστιγας των ναρκωτικών, καθότι ότι νησί μας βρίσκεται σε ένα ευαίσθητο σταυροδρόμι είναι συνεχής και αδυσώπητη και η αρμόδια υπηρεσία έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες, που αποτελούν ασπίδα προστασίας για τη νεολαία μας.

Φρονώ ότι θα πρέπει επίσης να διατηρηθεί εν λειτουργία το αστυνομικό τμήμα στη Λευκίμμη, που έχει προσφέρει τεράστιες υπηρεσίες στην ασφάλεια της ευρύτερης περιοχής και για ένα επί πλέον λόγο, λόγω της εγγύτητας της ευαίσθητης περιοχής του Κάβου.

Εξέφρασα επίσης στην ηγεσία της τοπικής αστυνομίας την πεποίθηση μου για την ανάγκη ίδρυσης Αστυνομικού τμήματος στη Δημοτική Ενότητα Παρελείων και τους ενημέρωσα για τις ενέργειες στις οποίες είχα προβεί στο παρελθόν προς αυτή την κατεύθυνση με την ιδιότητα του Δημάρχου.

Επίσης στο ενδιαφέρον και στην προσοχή μας συμπεριλαμβάνεται η ανάγκη ενίσχυσης της αστυνόμευσης στα διαπόντια νησιά και η παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού για την αποτελεσματική αστυνόμευση, όπως και στους Παξούς.

Τέλος εξέφρασα τις ευχαριστίες μου και των συμπολιτών μας για τις άοκνες προσπάθειες που κατέβαλε όλη η αστυνομική δύναμη της Κέρκυρας για να ανταπεξέλθει στις αυξημένες απαιτήσεις των ημερών του Πάσχα.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!