Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Σπύρος Κροκίδης: Μεγάλη νίκη μεγάλη ευθύνη

Ο πολιτευτής Κέρκυρας της ΝΔ, Σπύρος Κροκίδης εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Το αποτέλεσμα των εκλογών είναι η επιβράβευση της προσπάθειας της κυβέρνησης της ΝΔ, που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, της συνέπειας λόγων και έργων και του  προγραμματικού λόγου για το μέλλον. Οι πολίτες απέρριψαν την ισοπεδωτική κριτική, την τοξικότητα, το ψέμα και τον διχαστικό λόγο.

Το αποτέλεσμα μας κάνει να νιώθουμε ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των πολιτών που έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ έχουν διαμορφώσει κι εκφράζουν ένα πλειοψηφικό  ρεύμα στην κοινωνία υπέρ του προοδευτικού εκσυγχρονισμού και του υπεύθυνου πατριωτισμού. Αυτά ακριβώς τα στοιχεία του εξασφάλισαν την πολιτική κυριαρχία.

Στόχος μας είναι να ενώσουμε τους Έλληνες και να πετύχουμε όσο το δυνατόν ευρύτερες συναινέσεις για την πραγματοποίηση των μεγάλων αλλαγών που έχουν ανάγκη η χώρα και οι πολίτες.

Θα είμαστε αυστηροί κριτές του εαυτού μας. Αυτοδυναμία δεν σημαίνει ούτε «λευκή επιταγή», ούτε ασυδοσία.

 

           

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!