Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Σπ. Γιαννιώτης: Θέλουμε να πάμε τον υγρό στίβο ένα βήμα πιο μπροστά

 «Θέλουμε να πάμε τον χώρο ένα βήμα πιο μπροστά» υποστήριξε ο Σπύρος Γιαννιώτης, μιλώντας προχθές στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Ως γνωστό, ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης επικεφαλής της παράταξης «Νέο κύμα» διεκδικεί τη νίκη στις εκλογές για την ανάδειξη νέων διοικητικών οργάνων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, που πρόκειται να διεξαχθούν διαδικτυακά την Κυριακή 28 Μαρτίου.

Στο πλευρό του Σπύρου Γιαννιώτη και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΝΑΟΚ, Άκης Παυλογιάννης, ο οποίος διεκδικεί θέση στο νέο ΔΣ της ΚΟΕ. Αντίπαλος του συμπατριώτης μας θα είναι ο βετεράνος διεθνής πολίστας Κυριάκος Γιαννόπουλος με την παράταξη «Κολυμπάμε μαζί». Ως γνωστό στις εκλογές αυτές δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο διατελέσας επί 31 χρόνια πρόεδρος Δημήτρης Διαθεσόπουλος, εξαιτίας του νέου αθλητικού νόμου, που έχει θέσει όρια σε θητείες και ηλικίες στους υποψήφιους Ομοσπονδιάρχες.

Ωστόσο ο πρόεδρος της καλύτερης Ομοσπονδίας, σύμφωνα με το πρόγραμμα «Χίλων» της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, θα παραμείνει στο διοικητικό συμβούλιο, ως επίτιμος ισόβιος πρόεδρος.

Στόχος να γυρίσουν τα παιδιά στον αθλητισμό

Ο Σπύρος Γιαννιώτης εμφανίστηκε προχθές  μαζί με τον επίσης ολυμπιονίκη Μιχάλη Μουρούτσο στην πρωινή εκπομπή της κρατικής τηλεόρασης  και εξέφρασε τους στόχους που έχει θέσει αναφορικά με τον νέο ρόλο που θέλει να παίξει στην διοίκηση της ομοσπονδίας. Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΚΟΕ, τόνισε:

«Θέλουμε να πάμε τον χώρο ένα βήμα πιο μπροστά «Κοιτάμε την επόμενη μέρα της κολυμβητικής ομοσπονδίας. Οι επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα πρέπει να γίνουν ακόμη περισσότερες. Θέλουμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές και στους προπονητές. Τα τόσα χρόνια παρουσίας μου στο χώρο μου επιτρέπουν να γνωρίζω καλά τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Η επόμενη μέρα θα είναι πολύ δύσκολη για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Αρχικός στόχος και επιδίωξη είναι να γυρίσουν όλα τα παιδιά στον αθλητισμό. Το θέμα των ακαδημιών είναι εξαιρετικά σοβαρό και οφείλουμε όλοι μαζί, με κοινή προσπάθεια, να βρούμε λύσεις» είπε μεταξύ άλλων ο Κερκυραίος Ολυμπιονίκης.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!