Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΣΤΙΒΟΣ / ΔΡΟΜΟΣ

Σπ. Γιαννιώτης-Μ. Γεωργάτου πρεσβευτές του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας

Οι Κερκυραίοι Ολυμπιονίκες Σπύρος Γιαννιώτης και Μαρία Γεωργάτου ανακηρύχθηκαν Πρεσβευτές της Διοργάνωσης, για 2η χρονιά στον αγώνα Ημιμαραθωνίου – Corfu Half Marathon 2019.

Το γεγονός δημοσιοποιήθηκε από την οργανωτική επιτροπή του ημιμαραθωνίου. Η οποία με ανακοίνωση της ενημερώνει ότι οι Ολυμπιονίκες μας χαρακτήρισαν τον Ημιμαραθώνιο «Εξαιρετική πρωτοβουλία. Είναι μια δύσκολη αρχή» είπαν  «πιστεύουν και ελπίζουν ότι θα γίνει θεσμός και θα αναδείξει μίαν άλλη πτυχή της Κέρκυρας. Θα δώσει σε όλους τους πολίτες, όλων των ηλικιών και στους μαθητές την ευκαιρία να συμμετάσχουν είτε ως δρομείς είτε ως θεατές».

Ανακοινώθηκε επίσης, από την Οργανωτική Επιτροπή ότι η διοργάνωση τελεί υπο την αιγίδα του  Σύλλογο των Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) και του  Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (ΠΣΑΤ). Υπενθυμίζουμε ότι η διοργάνωση, που γίνεται για δεύτερη χρονιά στην Κέρκυρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Παρουσιάστηκε το μετάλλιο των αγώνων

Τέλος, παρουσιάστηκε το Μετάλλιο του “Corfu Half Marathon” στο οποίο εικονίζεται:

Στην μπροστινή πλευρά και σε τρισδιάστατη μορφή (3D) το λογότυπο του αγώνα με την ημερομηνία. Το εικαστικό είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική προοπτική που αποπνέει το Λιστόν σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας και συμβολίζει την προοπτική και τη δυναμική της Διοργάνωσης και της Κέρκυρας.

Στην πίσω πλευρά το λογότυπο του Δήμου Κέρκυρας το οποίο αποτελεί εικαστική αποτύπωση του κιονόκρανου με την απήδαλο λέμβο. Η Απήδαλος Ναῦς αποτελεί σύμβολο της ναυτικής δεξιοτεχνίας των Φαιάκων. Σύμφωνα με τους διοργανωτές «Το μετάλλιο είναι ιδιαίτερης αισθητικής, κατασκευής και κοπής».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!