Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Σπ. Καρύδη: Τέλος στην επιτυχημένη συνεργασία με Παύλο Σκορδίλη λόγω σπουδών στην Αθήνα

Στην Αθήνα μετακινείται λόγω σπουδών η κερκυραία πρωταθλήτρια του στίβου Σπυριδούλα Καρύδη.
Αυτό την αναγκάζει όπως είναι φυσικό να σταματήσει την πολύχρονη και πλούσια σε επιτυχίες συνεργασία της με τον προπονητή του ΚΓΣ Παύλο Σκορδίλη.
Οπως ανακοίνωσε η ίδια σε κοινωνικό δίκτυο: “Ένα όμορφο ταξίδι με πολλά συναισθήματα, συγκινήσεις και επιτυχίες έφτασε στο τέλος του. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον προπονητή μου Pavlos Skordilis που μαζι καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή της Ευρώπης και να φέρουμε πολλές διακρίσεις στο νησί μας.
Ηρθε όμως η ωρα να ανοίξω τα φτερά μου και να κοιτάξω τις σπουδές μου. Αυτο με κάνει να μετακομίσω στην Αθήνα να σπουδάσω αυτο που επιθυμώ. Ετσι,κάπως κλείνει αυτή η όμορφη συνεργασία μας. Με δική μου απόφαση βρήκαμε καινούργιο προπονητή που θα με βοηθήσει να συνδυάσω τις προπονήσεις και τις σπουδές μου παράλληλα”.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!