Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σπ.Νεράντζης: Δωρεά 200 μασκών στην ΕΛ.ΑΣ

Δωρεά 200 μάσκες έκαναν στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ιονίων Νήσων, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού​ &Αθλητισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας. 

Η ανακοίνωση:

Εκ μέρους των εθελοντών συμπολιτών μας που σχεδίασαν, προσέφεραν και κατασκεύασαν μάσκες προσώπου, είχαμε την ικανοποίηση να μεταφέρουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, προς την Ελληνική Αστυνομία που αυτή την δύσκολη περίοδο είναι στους δρόμους και προσπαθεί να μας ενημερώσει και να μας συμβουλεύσει για να τηρήσουμε τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η πολιτεία και επιβάλλει η κοινωνική ανάγκη. 

Αυτό το ευχαριστώ το εκφράσαμε μέσα από την προσφορά προς την Ελληνική Αστυνομία, μιας μικρής ποσότητας (200 τεμ.) από αυτές τις φτιαγμένες με πολύ αγάπη μάσκες προσώπου, πρωτίστως για την κάλυψη των αναγκών του τμήματος επιχειρησιακού έργου.

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος

Σπύρος Νεράντζης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!