Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σπ. Νεράντζης: “Κανονικά λειτουργούν τα ντους στο Βίδο μετά την εθελοντική μας εργασία”

Χάρη στον εθελοντισμό, που αντικατέστησε την ευθύνη της δημοτικής αρχής, από το Δεκαπενταύγουστο λειτουργούν κανονικά τα ντους, αναφέρει με ανακοίνωση του ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Νεράντζης, απευθυνόμενος τόσο στους επισκέπτες του Βίδο, όσο και στον υπεύθυνο του Βίδο, Βασίλης Μελίδη.
 
Η ανακοίνωση Νεράντζη
 
Όταν η Δημοτική Αρχή για έναν και πλέον χρόνο, αδυνατεί για διάφορους λόγους να παρέχει την δυνατότητα της παροχής νερού και την λειτουργία των ντουζ, στην μεγάλη παραλία στο Βίδο και ειδικά όταν χρησιμοποιείται απο πολλούς επισκέπτες αλλά και από τα παιδιά της Δημιουργικής Απασχόλησης, οφείλουμε να επικουρούμε και να δίνουμε λύση. Από 15 Αυγούστου λειτουργούν κανονικά τα ντουζ ,αφού έγιναν εθελοντικά, οι απαραίτητες σωληνώσεις, συνδέσεις και ο καθαρισμός του χώρου. Στα διαλείμματα της DOLCE VITA, δίνουμε και λύσεις γιατί και θέλουμε και μπορούμε Βασιλάκη μας…….
Υστερόγραφο : ελπίζουμε να μην ακολουθήσει άλλη μια προσπάθεια διάψευσης των γεγονότων…
__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!