Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Σπ. Σκιαδόπουλος: “Δέχομαι πιέσεις για να εμβολιάσουμε άτομα εκτός λίστας, έχω απευθυνθεί στον εισαγγελέα”

Η  υπόθεση του δημοσιογράφου Δ. Μάμαλου που εμβολιάστηκε εκτός λίστας στο κέντρο υγείας της πόλης της Κέρκυρας, φαίνεται να μην είναι η μοναδική.

Αυτό δήλωσε μιλώντας σήμερα  στην ΕΡΤ  Κέρκυρας ο υπεύθυνος εμβολιασμών Σπύρος Σκιαδόπουλος υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο ίδιος έχει απευθυνθεί και στον εισαγγελέα καταγγέλλοντας ότι δέχεται από τους ανωτέρους του πιέσεις για να εμβολιαστούν άτομα εκτός λίστας”.

Μάλιστα το ρεπορτάζ καταγράφει και περιπτώσεις άλλων πολιτών ακόμα και πολύ νέων ατόμων που εμβολιάστηκαν στο κέντρο υγείας.

Ο κος Σκιαδόπουλος μάλιστα παραδέχτηκε ότι ο ίδιος κάλεσε το δημοσιογράφο για τον οποίο γνώριζε ότι ανήκει σε ευπαθή ομάδα και ενδιαφέρονταν να εμβολιαστεί , καθώς το εμβόλιο που περίσσευε είχε πολύ μικρό χρόνο ζωής και δεν ανταποκρίθηκε άτομο από τα σώματα ασφαλείας στα οποία απευθύνθηκε αρχικά.

Παράλληλα ο κος Σκιαδόπουλος επισήμανε ότι δεν έχουν δοθεί σαφείς οδηγίες από την 6η ΥΠΕ για το πως θα χρησιμοποιηθούν τα εμβόλια που περισσεύουν και αν θα πρέπει ή όχι να χορηγηθούν σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

*Πηγή: ΕΡΤ Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!